top of page
  • SeriAlex

Raised by wolves - La 82 de ani, Ridley Scott loveste din nou!


Raised by wolves, este un nou serial SF produs de HBO, care il are la timona pe Sir Ridley Scott, regizorul si producatorul ”responsabil” pentru super productiile Alien, BladeRunner, Gladiatorul, The Martian precum si serialele Terror, The Man in the High Castle sau Taboo.

Raised by Wolves este o poveste fantastica in care doi androizi au sarcina de a crește copii umani pe o planetă misterioasă numita B22. Colonia de oameni/androizi devine din ce în ce mai înfloritoare, dar ajunge în pericol să fie distrusă de diferențe religioase. Pe măsuta ce timpul trece, androizii descoperă încet, încet ce consecințe pot avea încercările lor de a controla crezurile oamenilor.

Ridley Scott este atat regizorul cat si producătorul executiv al serialului, iar Aaron Guzikowski (Prisoners) este scenarist și showrunner. Scott, Guzikowski, David W. Zucker (The Man in the High Castle), Jordan Sheehan (The Terror), Adam Kolbrenner (Prisoners) și Mark Huffam (The Martian) adica aceiasi echipa care l-au insotit pe Sir Rifley Scott de-a lungul anilor, sunt producători executivi.

Serialul este produs de Scott Free Productions.

Primele trei episoade vor fi disponibile pe HBO GO din 4 septembrie, episoadele 4, 5 din 11 septembrie, episoadele 6,7 din 18 septembrie, iar ultimele 3 episoade vor putea fi urmărite din 25 septembrie.

257 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page