top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

Pacientul - "You Have To Fix Me!"



Steve Carell, Domhnall Gleeson
The Patient

Exista seriale care te lasă cu gura căscată si care te fac sa exclami la final "what the fuck, ce dracului se intampla în lumea asta, la ce am fost martor?, la ce m-am uitat?

Serialul care m-a aruncat in starea asta de uimire inexplicabila se numeste Pacientul și deși se vrea un thriller psihologic eu nu l-am simțit asa. Cred ca dacă as întreba 100 de oamenii _ ce parere au despre povestea asta as primii 100 de răspunsuri diferite...

Experimentul lui Steve Carell (rolul principal) pare genul de poveste multisense in care fiecare va percepe diferit povestea lui Sam și a doctorului Strauss, criminalul în serie care cere ajutor și psihoterapeutul care este obligat sa îl ofere pentru a-si salva viața. Insa asa cum spuneam mai devreme, fiecare din noi va vedea un alt final, fiecare dintre noi va trai diferit confruntarea si deznodamantul celor doi.


Doua zile am stat sa ma gandesc de ce se termina asa cum se termina. Ce m-a socat asa de mult si de ce inca imi staruie in minte finalul acestui serial lipsit de stralucirea povestilor de gen... ?

Un lucru este cert. In spatele lentorii si poate a unei inconsistente in firul narativ, sta aceea nota de inedit si autenticitate care ma determina sa aplic stampila Serialex recomanda, dar...

... as fi tentat sa lipesc si atributul cu rezerve pentru ca starea în care m-a aruncat povestea asta este una care conduce catre nesiguranță, zadarnicie si ura, lumea in care traim poate contine si astfel de momente, iar lucrul asta nu este recomandabil. Pe alta parte intreaba-ma azi ce serial bun am mai văzut și îți voi spune fără ezitare Pacientul de pe Disney plus.


The Patient (Pacientul)

2022 - drama, mystery, Thriller - 7.1 * IMDb


Pro: Scenariu, regie, actori

Contra: Unele episoade lipsite de consintenta




321 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page