top of page

My, myself & I

eu edit.jpg

    Numele meu este Alex  și sunt "dependent" de seriale. Știu că sună că o prezentare gen AA, dar (vorba lui Toma Caragiu ) n-am găsit altă rimă!
        Mă uit la seriale TV de câte ori am ocazia, fără o preferintă anume. Mă uit noaptea pentru că e liniște pentru că îmi place și pentru că mă rupe de realitatea care mă înconjoară.  
        Am văzut zeci  că să nu spun sute de seriale. Microbul l-am căpătat de la The X Files care mi-a plăcut așa de mult încât l-am mai văzut de două ori. Anii de ucenicie  i-am făcut cu  Seinfeld și  M.A.S.H. pentru că ulterior să devin serialist  adevărat cu Stargate SG-1,  unul dintre cele mai bune producții TV pe care le-am văzut. 
        Au urmat altele și altele și uite așa am strâns la centură sute de seriale.  Pot spune acum după 20 de la  primul meu serial, că am devenit cunoscător în "meseria" asta și pot să miros în două trei episoade dacă un serial e bun sau nu. 
        Am descoperit insă că nu îmi place să fiu singur și de aceea vreau să călătoresti cu mine, cititorule, vreau să îți povestesc ce văd, ce simt, și ce cred. 
        Incă o dată, Numele meu este Alex și hai să descoperim împreună cele mai bune seriale! 

bottom of page