top of page
  • SeriAlex

Netflix extinde universul Witcher  cu un nou prequel The Witcher Blood Origin,

La începutul anului, Netflix anunţa cu surle şi trâmbiţe începerea producţiei pentru Nightmare of the wolf, un film animat menit să dubleze succesul celebrei serii The Witcher apărută la sfârşitului anului 2019.

După doar şase luni de la interesantul comunicat, cei de la Netflix plusează şi anunţa o nouă producţie a francizei vrăjitorului.

Noua serie, intitulată The Withcer - Blood Origin a fost gândită ca un prequel al lui The Witcher. Acţiunea va avea loc într-o „lume elvenă” cu 1.200 de ani înaintea evenimentelor care l-au propulsat pe Henry Cavill în fruntea celor mai căutaţi vrăjitori din lume. Mini seria va avea șase părți şi va explora originile primului vrajitor, precum și evenimentele care au contopit lumile monștrilor, bărbaților și elfilor.

Sinopsis:

Setat într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumiim, The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjuncţia sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

Declan de Barra, producătorul executiv şi show runnerul seriei a declarat într-o conferinţă de presă: „În calitate de fan pe viață al genului fantasy, sunt mai mult decât încântat să spun povestea The Witcher: Blood Origin. Mi-a rămas în minte o întrebare încă de când am citit pentru prima dată cărțile The Witcher – Cum era cu adevărat lumea elfilor înainte de venirea oamenilor?

Am fost întotdeauna fascinat de ascensiunea și căderea civilizațiilor, de modul în care știința, descoperirile și cultura înfloresc înainte de o decădere. Cât de multe cunoștințe se pierd pentru totdeauna în atât de puțin timp, adesea agravate de colonizare și de rescrierea istoriei. Rămân în urmă doar fragmente din adevărata poveste a civilizației. The Witcher: Blood Origin va spune povestea civilizației elfilor înainte de căderea să și, cel mai important, va dezvălui istoria primului Witcher.”

Întrebat ce părere are despre noul proiect al celor de la Netflix, Andrzej Sapkowski creatorul personajului Gerald de Rivia si consultantul creativ al seriei a afirmat: „Este minunat că lumea The Witcher - așa cum a fost planificată de la început - se extinde. Sper ca acest lucru să aducă mai mulți fani în lumea cărților mele.”

Mini seria Witcher – Blood Origins se va filma în Marea Britanie. Însă nimeni nu ştie încă când va apărea şi cine va fi în rolul principal.

Până atunci, Netflix așteaptă să reia producția lui The Witcher sezonul 2, începută în februarie tot în U.K și întreruptă de pandemie în martie. Noutatea sezonului se numeste Kristofer Hivju, (Tormund din Game of Thrones) care s-a alăturat distribuției şi se pare că va juca un rol cheie. Dacă totul merge conform planurilor, producția va reporni pe 17 august, iar The Witcher va reveni pe ecranele Netflix în 2021.

86 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page