top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

SKYSHOWTIME - Cel mai ieftin canal de streaming din Romania!


Începând de ieri avem un nou jucător pe piaţa de streaming din România. Nici nu ştiu dacă să mă bucur sau nu pentru că pe timpul meu dedicat serialelor se înghesuie deja mulţi streameri şi greu să mai încapă unui.

SSHO sau SkyShowtime este un canal de filme şi seriale cu de toate, o combinatie pentru Europa a Showtime-ului american cu Sky-ul englezesc. Este o platforma all rounder aş putea spune, nisat pe toate genurile. Odată instalat pe televizoare (merge pe Samsung uri din 2017 încoace) ecranul SSHO se umple de filme şi seriale, mai noi, mai vechi si bune, mai bune, mai proaste, intr-o combinatie Ok-ish pentru un consumator de video average.

Odata aparut, m-am grabit sa ma abonez (mai mult de curiozitate decât de nevoie), l-am instalat pe TV şi m-am plimbat prin el preţ de juma de oră...


Concluzia - Cum spuneam, am găsit seriale noi, dar şi poveşti mai vechi, unele chiar bune de revăzut, Am găsit filme şi vechi şi noi, o gramda pestrita sortate pe genuri, poate cam prea spartan pentru gustul meu.


Văzută din avion oferta de lung metraje pare mai mare şi mai variată decât cea de seriale. E adevărat, nu se ridică la nivelul lui Netflix sau Disney, dar se descurca. Mă şi gândeam, SHO e numai bun să îl ai în preajma atunci când nu ai ce să vezi în altă parte.

Interfata e clasica, o combinatie Netflix-Disney, axata, cum spuneam, mai mult pe filme. Avem si aici conturi personale, recomandari, lista personala si rubrica pentru copii insa fara control parental.


Cu un sac mare de bani în spate asiguraţi de Comcast și Paramount Global, SkyShowtime difuzează seriale originale de la branduri grele precum: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. Adică mulţi producători care au în spate anii grei de filmareala care merită urmăriţi, dacă nu daily atunci cel puţin săptămânal.


SkyShowtime are şi producții locale exclusive aka SkyShowtime Original unde l-am găsit pe Sly Stallone în Tulsa King, primul lui serial, unde joacă rolul unul mobster de modă veche.

Cât despre inaugurare, SkySHO deschide ostilităţile cu Top Gun - Maverick, cu un Tom Cruise zâmbind cu toţi dinţii din spatele televizorului şi cu 1923, un western cu Harrison Ford la primul lui serial... (s-a întors lumea cu susul în jos - Han Solo şi Rambo joacă în seriale TV)

Abonamentul lui SkySHO e mai mult decât ok, dacă prindeţi oferta de doi euro pe lună. La preţ de juma de cafea la Starbucks găseşti ce să vezi, seriale multe, filme şi mai multe, documentare mai subţire şi reality-uri spre deloc. Chiar dacă ratezi preţul inaugural, SHO îţi scoate din buzunar 4 parai europeni, la fel ca Prime, dar mai ieftin decât Disney, sau Netflix basic. Ceea ce nu e rău deloc.


At the end vreau să spun că acest material nu e advertorial, fratele vostru nu a luat bani ca să-l scrie şi deşi pare laudativ, postarea se vrea onestă şi evident subiectivă în limitele decentei serialistice care mă caracterizează.

Revin cu impresii dupa ce ma joc cu ea cateva zile.


709 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

Comentários


bottom of page