top of page
  • SeriAlex

Katherine Langford, starul din 13 Reason Why apare intr-o noua poveste cu vrajitori!


Zilele trecute, în timp ce săpam după noutăţi, îmi cad ochii pe un trailer din curtea celor de la Netflix care mi-a redeschis apetitul pentru legende şi eroi. Serialul o adaptare interesantă a Legendei regelui Arthur, are parte de o distribuţie de senzaţie. Katherine Langford – starul din super serialului 13 Reasons Why joacă rolul Nimue, o tânără” vrăjitoare” care porneşte în căutarea puternicului clarvăzător Merlin pentru a-i dărui o sabie despre care se spune că ar aparţine unui mare rege. Tânăra Nimue îl întâlneşte pe Arthur, un tânăr şi umil mercenar care o ajută să lupte împotriva regelui Tuher şi a Paladinilor Roşii.

Noul trailer este filmat într-un slow motion spectaculos şi incitant, dar cam atât pentru că nu oferă nici o informaţie despre ce o să găsim în serial. Da, se pare că e vorba de o fată, de o sabie şi un rău şi cam atât...

Serialul, o adaptare originală a legendei Regelui Arthur este inspirat din romanul Cursed al scriitorilor Tom Wheeler şi Frank Miller. Povestea va vedea lumina televizoarelor pe 17 iulie. Atunci probabil că o să ne dăm seama ce e cu sabia, cu fata şi cu râul ăla!

Ultima apariţie TV a Katherinei Langford a fost în sezonul 4 al seriei 13 Reasons Why pe care Netflix la lansat acum câteva săptămâni. Ultimul sezon a primit multe critici din partea fanilor care au apreciat că scenariştii au ratat ocazia de a explica încă o dată pericolele flagelului HIV-SIDA.

136 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page