top of page
  • SeriAlex

World on Fire - Povesti adevarate, vieti adevarate!

Drama, War | TV Series (2019– ) - *7.0 IMDb

Stars: Jonah Hauer-King, Julia Brown, Zofia Wichlac

World on Fire este un serial de casa care poate fi vazut in orice imprejurare. Nu ai nevoie de conditii speciale si nici de weekend, nu trebuie sa intri in vreo stare si nici sa te pregatesti pentru vizionare asa cum o faceai de exemplu cand voiai sa te bagi la GoT.

Este o poveste de dragoste, o poveste de viata care are loc intr-o perioada zbuciumata a istoriei - ascensiunea nazismului si invadarea Poloniei de catre armatele Reich-ului. La inceput am fost tentat sa spun despre WoF ca este un serial de razboi dar nu este chiar asa. Mai degraba este un serial despre viata din timpul razboiului, care urmareste drumul a trei familii prin cenusa marelui conflict.

Mi-a placut foarte mult atmosfera in care m-a aruncat acest serial impresionant, strazile ciuruite de bombe ale capitalei Poloniei, noptile pline de taina ale Parisului dar si aroma ceaiului englezesc intr-o perioada tulbure a istoriei. Peste tot si peste toate am simtit umbra infricosatoare a razboiului care schimba destine si curma vieti.

Am vazut multi actori tineri in serialul asta, nume mai putin sonore dar pline de talent. Langa ei l-am descoperit pe Sean Bean, veteranul de 60 jucand impecabil rolul unui tata depasit de vremuri, dar si pe Hellen Hunt jucand rolul unui jurnalist de radio.

Evident avem si aici LGBT bagat cu furca ca sa se aduca aminte ca exista!

Serialul se poate vedea aici

260 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page