top of page
  • SeriAlex

Carnival Row - O poveste cu zane care o sa te lase cu gura cascata!

Crime, Drama, Fantasy | TV Series (2019– ) - 8.7 * IMDb

Stars: Orlando Bloom, Cara Delevingne, Simon McBurney

In materie de povesti SF sunt greu impresionabil si cred ca ultimul serial care m-a lasat masca a fost Altered Carbon, un super film cu Joel Kinnaman în rolul principal. Se intampla acum doi ani dupa care a urmat o pauza destul de mare in care n-a mai aparut nimic spectaculos. Pana acum!

Auzisem de ceva timp de serialul celor de la Amazon Prime, stiam ca o sa fie o poveste fantastica cu doi actori super cunoscuti dar nu mi-am imaginat nici o secunda ca o sa fie asa diferit. Orlando Bloom, personajul principal al serialului spunea într-un interviu către IMDb: "Stii, este ceva ciudat in serialul asta? Desi am jucat in multe filme fantastice. n-am mai vazut asa poveste asa si asa personaje. In toata cariera mea de actor, nu am mai intalnit asa ceva"

Carnival Row este un serial ciudat de frumoas. Sunt de fapt doua povesti; una de dragoste dintre doua personaje fantastice pe care destinul i-a tinut departe unul de celalalt timp de 7 ani si o poveste politista despre sprite, monstri si personaje frankestein-iene, cu intrigi si mize politico-sociale si deznodamant sumbru.

Ambele povesti se dezvolta incet si merg mana in mana intr-un amestec bizar de personaje stranii, lumi suprapuse si rase diferite. Carnival Row este o poveste despre zane, oameni capre, lupi si alte vietuitoare fantastice care isi duc zilele in decorul funambulesc al cartierului Carnival Row, o mica insula de viata , intr-un oras macinat de razboi, saracie si foamete.

Personajele noastre isi fac loc cu greu in acest amestec de civilizatii temporale iar calatoria lor se termina tragic pentru unii si optimist pentru altii. Deznodamantul acestei povesti fantastice este suprinzator si o sa te lase masca!.

Cu toate farafastacurile SF si aerul de film politist, Carnival Row este in esenta o frumoasa poveste de dragoste care are darul de a te duce cu imaginatia catre taramuri nemaintalnite. Serialex recomanda.

In rolurile principale: Orlando Bloom (Lord of the Rings, Piratii din Caraibe), Cara Delevingne (Suicide Squad, sau Valerian and the City of a Thousand Planets) si Simon McBurney pe care l-am vazut de curand in "The Loudest Voice" alaturi de Russel Crowe

Se poate vedea pe Amazon Prime sau aici.

645 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page