Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Bad Blood 2 - Mult mai bun decat primul!

June 6, 2019

      Am scris despre Bad Blood, anul trecut, dupa ce am facut un binge cu toate serialele despre mafioti  pe care le-am gasit la indemana. Bad Blood nu se afla la vremea aceea pe lista mea de prioritati dar m-a atras Anthony LaPaglia, un actor pe care il stiam din Without a Trace  (un serial care trebuie vazut) si care juca in rolul principal. 

    Primul sezon Bad Blood a mers bine, dar spre final am avut senzatia ca se ineaca la mal, intr-o actiune cam lenta si cam neverosimila pentru un film cu mafioti. L-am dus pana la capat, dezamagit de final si de poveste.

    Cu sezonul doi situatia se schimba 180 de grade. Lentoarea dispare, totul devine plauzibil (in limitele imaginatiei fiecaruia) iar actiunea creste la cote alarmante ajutata de un scenariu inspirat, bine scris si bine documentat.

     In sezonul doi, povestea mafiei canadiene continua. De data asta urmarim drumul  lui Declan, fosta mana dreapta a  lui Vitto Rizzuto care se hotareste sa preia toate afacerile acestuia si sa le conduca cu o mana forte de mafiot adevarat. Vremea discutiilor si a negocierilor a trecut - incepe epoca Declan. "Faceti cum va spun eu sau muriti" este mottoul cu care acesta isi conduce afacerile si toate lucrurile incep sa mearga bine pana in momentul in care apar competitorii noi care vor si ei o bucata din prajitura canadiana.

     Sezonul doi este mult mai bun decat primul, si daca esti dispus sa treci peste micile, mari trucuri cinematografice vei descoperii in Bad Blood 2, un serial numai bun de urmarit in serile cu chef de mafioti. Recomand cu bere si floricele

     Se poate vedea pe Netflix sau aici 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.