top of page
  • SeriAlex

The Twilight Zone - Asul din maneca celor de la CBS!

Drama, Fantasy, Horror | TV Series (2019– ) - 7.0 IMDb

Stars: Jordan Peele, Lesley Mirza, Shalyn Ferdinand

Celebrul SF The Twilight Zone are in spate o istorie lunga. Seria creata de Rod Serling a aparut in 1959 si a strâns de 156 de episoade dispuse in 5 sezoane, fiind unul dintre cele mai apreciate seriale de strange scifi de la acea vreme. Publicul rasplatea prin audienta conceptul lui Rod Sterling iar anul 1963 ii aducea acestuia un Glob de Aur pentru cel mai bun regizor.

Dupa o pauza de aproape 20 de ani, TZ lumina din nou micile ecrane, anul 1985 aducand cu el o prima revigorare a celebrei serii. Ideea lui Serling prinde din nou iar serialul isi face loc printre alte productii de gen, ajungand in 3 ani sa aiba la activ numai putin de 60 de episoade.

In 2002 apare un nou TZ, intr-un sezon super lung de 44 de episoade cu Forest Withaker in rolul naratorului.

In toamna anului 2012, regizorul si producatorul Brian Singer anunta inceperea unei noi serii iar 6 ani mai tarziu CBS confirma un nou sezon cu o promisiune de 10 episoade. Data de aparitie: undeva in 2019

Lunile au trecut și am uitat cu desăvârșire de promisiunea celor de la CBS până azi când primele două episoade m-au lovit în plin. Twilight Zone strikes again!

Așadar meine damen und herren de azi avem o noua serie TZ care se anunță promițătoare. Am văzut primele două episoade și impresia a fost una pozitivă. Am redescoperit aerul de mister și gustul unic al seriei ceea ce e un lucru bun, nu? Însă de data asta, noul TZ are de luptat zdravăn cu noul val de strange SF conduse din pole position de Black Mirror cu al sau revolutionar Bandersnatch.

In rolul naratorului - Jordan Peele

Serialul se poate vedea aici

119 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page