top of page
  • SeriAlex

Frequency - Un remake la fel de bun ca originalul!

Drama , Fantasy , Mystery | TV Series (2016–2017) - 7.6*IMDb

Stars: Peyton List, Riley Smith, Devin Kelley

Cu Frequency m-am intalnit intamplator intr-o seara cu lene, ploaie si arome SF. Serialul se invarte in jurul lui Remy Sulivan, o tanara si frumoasa politista care ajunge sa comunice cu tatal ei mort de 20 de ani prin intermediul unui aparat de radio vechi. Cei doi incearca sa schimbe istoria unor evenimente care le-au deturnat cursul frumos al vietii catre un final dramatic.

Ideea nu este noua. Au mai exista filme pe aceasta tema si primul care imi vine in minte este Cabin Lake, un romance cu Keanu Reves si Sandra Bullok. Superb. Buterffly Efect este un alt film pe aceiasi tema care trebuie vazut... Dealtfel si Frequency este un remake al filmului cu acelasi nume din 2000, cu Denis Quaid si Jim Caviezel in rolurile principale.

Serialul porneste la drum ca SF dar pe masura ce trec episoadele, actiunea vireaza elegant catre zona politista. Elementele SF raman dar se pierd subtil in planul doi. Actiunea se concentraza pe jocul de-a soarecele si pisica dintre un criminal in serie si un detectiv care ancheteaza un caz vechi de 20 de ani.

In rolul principal o avem pe Payton List, o frumoasa actrita cu multe seriale bune la centura (The Flash, Tomorrow People, Mad Men, 90210) Langa ea il gasim pe Riley Smith (NAshville, True Blood) si pe Devin Kelley (Resurection, Chicago Code)

Serialul se poate vedea aici

(up)

517 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page