top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

Obi-wan Kenoby - The search is never end!


Obi-wan Kenobi - Ewan Mc Gregor

Din tot universul Star Wars mi-au placut la maxim doua personaje: Darth Vader și Obi wan Kenobi. Stiu ca din avion poate parea awkward pentru ca sunt doua personaje total opuse și e oarecum ciudat sa-ti placa de amândoi. Dar uite ca nebanuite sunt caile fortei si doar Yoda in Intelepciuna lui nemarginita ar putea sa ne spuna cum devine treaba asta. Mie mi-au placut amândoi, pe rand, când unul, când altul, pe o parte Kenobi, jedi-ul calm, smecher si agil cu sabia și pe alta parte Vader cu masca, I am your father si reapiratia grea.

Fie vorba între noi, m-am bucurat cand Kenobi l-a rupt cu bătaia pe Anakin în celebrul sword fight de pe planeta Mustafar, dar și când acesta din urma s-a răzbunat evaporand-ul pe Kenobi în primul episod cu Luke, Han & Leia.

E, dragi prieteni iată ca nesfârșitul s-a produs si avem o noua poveste Star Wars. Eu personal l-am mancat pe Obi Wan Kenobi cu tot cu pene & oase. Ceea ce a invit și pe voi sa o faceți. E super tare & gustos!


Pro: actiune, script, super sword fights, Ewan Mc Gregor


Contra: Pe alocuri pueril si nelegat, unele scene lipsite de logica, little Leia is to little!Obi-wan Kenobi - action, adventure, scifi - 7.1 * IMDb

173 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page