top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

The Book of Boba Fett sau Intoarcerea lui Old fat Boba Fett


După "The Mandalorian", alt serial din universul Star Wars promite să rupă gura pământenilor. "The Book of Bobă Fett" se vrea a fi un spin off al poveştii cavalerului îmbrăcat în armură beskar şi nicidecum o continuare a poveştii Mandalorianului, aşa cum mulţi au crezut.

Confuzia a pornit de la indecizia celor cu de la DIsney în ceea ce priveşte destinul lui Mando - continuam sau nu continuam aceasta serie? Un alt rol l-a avut si dna Pandemia care a dat peste cap multe din promisiunile marilor streameri.

Ce a ieşit pe 29 decembrie nu are nici o legătură cu lumea Mandalorianului. Cinci ani înainte ca Young Grogu să apară în combinație, Boba Fett aka vânătorul de recompense și tovarășul lui Darth Vader renaşte din burta monstrului care l-a înghiţit în Star Wars - Return of the Jedi şi devine un fel de Kingpin al planetei Tatooine, adică un fel de Jabba the Hutt cu armura, burta şi chelie! Mai departe, scrie-n carte - The Book of Boba Fett!


Una peste alta, fanii Star Wars, (me included), vor avea motive de bucurie. Pe lângă povestea semi amuzanta a lui Boba Fett, anul 2022 va aduce în sfârşit două filme super aşteptate: sezonul trei din Mandalorianul, despre care se spune că va fi mai bun decât primele două şi mult trâmbiţatul Kenoby, lung metrajul legendarului Jedi - Oby Wan Kenoby.

Super tare, nu?

Până la revederea cu Sforţa şi prietenii, avem tot timpul să ne delectăm cu nouă serie "The Book of Bobă Fett", o poveste marca Star Wars în care vom găsi toate cele necesare unui vieţi pline de adrenalină galactică.

Cele 7 episoade pot fi văzute pe Apple TV+ sau aici pe net.


Pro: Personaje, decoruri, star wars feeling. Finalul salveaza seria.


Contra: Cateodata lalait si lipsit de substanta. Boba Fett doar o umbra a ceea ce te asteptai sa fie.The book of Boba Fett - action, adventure, scifi - 7.3 * IMDb
100 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page