Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci

ce mai astepti? 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei/ora

Frequency - Un remake la fel de bun ca originalul!

October 12, 2018

Drama , Fantasy , Mystery | TV Series (2016–2017) - 7.6*IMDb

Stars: Peyton List, Riley Smith, Devin Kelley

    Cu Frequency m-am intalnit intamplator intr-o seara cu lene,  ploaie si arome SF. Serialul se invarte in jurul lui Remy Sulivan,  o tanara si frumoasa  politista  care ajunge sa  comunice cu tatal ei mort de 20 de ani prin intermediul unui aparat de radio vechi. Cei doi incearca sa schimbe istoria unor evenimente care le-au deturnat  cursul frumos al vietii catre un final dramatic.

     Ideea nu este noua. Au mai exista filme pe aceasta tema si primul  care imi vine in minte este Cabin Lake, un romance cu Keanu Reves si Sandra Bullok. Superb. Buterffly Efect  este un alt film pe aceiasi tema care trebuie vazut... Dealtfel si Frequency este un remake al filmului cu acelasi nume din 2000, cu Denis Quaid si Jim Caviezel in rolurile principale.

     Serialul  porneste la drum ca  SF dar pe masura ce trec episoadele, actiunea vireaza elegant catre zona politista.  Elementele SF raman dar se pierd subtil in planul doi.  Actiunea se concentraza pe jocul de-a soarecele si pisica dintre un criminal in serie si un detectiv care ancheteaza  un caz vechi de 20 de ani.

     In rolul principal o avem pe Payton List, o frumoasa actrita cu multe seriale bune la centura (The Flash, Tomorrow People, Mad Men, 90210) Langa ea il gasim pe Riley Smith (NAshville, True Blood) si pe Devin Kelley (Resurection, Chicago Code)

     Serialul se poate vedea aici

 (up)

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.