top of page
  • SeriAlex

The Lost Room - Fa-ti timp pentru serialul asta!

Action, Fantasy, Mystery | TV Mini-Series (2006) - 8.3*- IMDb

Stars: Peter Krause, Julianna Margulies, Peter Jacobson

The Lost Room este o mini serie SF in 3 episoade produsa de SciFi si difuzata in 2006. Desi e super old, serialul rezista cu brio in fata avalansei de SF-uri pe aceiasi tema - dimensiuni paralele & stuff. Am revazut-o de curand si mi-a lasat acesiasi buna impresie ca acum 10 ani

Atunci cand fiica unui politist dispare intr-o banala camera de hotel, detectivul Joe Miller incepe sa o caute disperat, folosind o cheie cu proprietati neobisnuite! Aceasta cheie deschide usa unei camere de hotel care devine astfel portalul catre orice destinatie. Serialul este ciudat de misto si te face sa iti pui multe intrebari. Personajele sunt stranii, iar scenariul te poarta prin lumi paralele ale caror usi se pot deschide doar cu anumite chei sau obiecte.

In rolurile principale o gasim pe Julianna Marguelis, castigatoarea unui Glob de Aur pentru rolul din The Perfect wife. Alaturi de ea presteaza Peter Krause (The Catch) actor pe care l-am vazut jucand admirabil in Six Feet Under. Rolul Nate Fisher (S.F.U) care i-a adus 2 nominalizari la Globul de Aur.

Mini seria se poate vedea aici

(up)

371 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page