top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

ZeroZeroZero - Daca iti era dor de Narcos.

Drama | TV Series (2019– ) - 8.1*IMDB

Stars: Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne

Lansată de Netflix acum doi ani cu celebra serie Narcos, moda serialelor despre cartelurile de droguri a năpădit încet şi sigur tot peisajul serialistic. Practic nu cred că există vreun streamer serios care să nu aibă în portofel cel puţin o producţie care să ne arate când de apriga e lupta autorităţilor cu marile reţelelor de narcotice.

HBO s-a gândit şi a zis că e momentul să arunce şi el undita în baltă plină de serialisti insomniaci şi a lansat ZeroZeroZero, o producţie în trei limbi (engleza italiană şi spaniola) despre visul unui bătrân traficant de droguri italian de a vinde la grămadă 5 tone de cocaină în valoare de 900 de milioane de euro. Aşadar, că în orice afacere cu droguri care se respectă avem vânzătorii pe o parte, avem cumpărătorii pe altă parte şi undeva la mijloc, avem transportatorii, cărăuşii care trebuie să mute marfa din punctul a în punctul b fără ca cineva să se prindă. În cazul nostru, cărăuşii trebuie să mute 5000 de kile de cocaină din Calabria - Italia, taman până în America lui Trump.

ZeroZeroZero este povestea unui astfel de transportator care are de înfruntat în afară de valurile oceanelor & capcanele poliţiei universale şi furia marilor carteluri de droguri, calabrezii, mexicanii, precum şi alţi traficanţi de droguri duri şi nemiloşi care ar face orice ca să obţină controlul înfloritoarei pieţe de narcotice din state.

Gabriel Bryne

Avem aşadar o poveste cu împuşcături, mitraliere, dragoste şi trădări adică un mix cinematografic interesant care pe mine, cel puţin, a reuşit să mă prindă. Departe de a fi o poveste de top, trei de zero e un serial care ar putea să susţină lejer o seară de binge-uiala cu prietenii. Nu vă aşteptaţi la momente inedite şi nici la personaje uluitoare, 3x0 este un serial ok, fără prea mari pretenţii de casting sau screenplay care se vede relativ repede dacă ai răbdarea la tine

Mini seria are şase episoade distribuite cu lingura (două episoade odată) într-un” maraton” de trei săptămâni. Mulţumim HBO pentru că te-ai gândit la noi, dar sincer să fiu, cred că serialul ăsta mergea difuzat tot şi nu pe bucăţele.

În rolurile principale l-am descoperit pe Gabriel Bryne, (Globul de Aur pentru rolul din În Treatment) jucând rolul marelui transportator de cocaină. Alături de el al găsit-o pe Andreea Risebourgh, o actriţă britanică pe care am mai văzut-o în Oblivion-ul lui Tom Cruise şi în mini seria Waco şi pe Dan DeeHan, partenerul lui Andrew Garfield din Amazing Spider Man 2

Serialul se poate vedea pe HBO Go sau aici


53 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page