top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

Fauda (Chaos) - Unul dintre cele mai bune seriale cu teroristi pe care l-am vazut!Action,Drama,Thriller|TV Series (2015– ) - 8.3*IMDb

In Fauda am descoperit cat de usor este sa trimiti oameni la moarte in numele lui Allah. Am vazut cum o vesta cu dinamita poate reprezenta pasaportul pentru ”paradis” si cum zeci de oameni spălați pe creier se inghesuie sa faca gestul suprem doar pentru a multumi un lider. Din pacate este inspaimantator de adevarat!

In acest serial descoperim ambele fete ale conflictului israeliano-palestinian vazut prin ochii lui Doron Kavillio, comandantul unitatii speciale sub acoperire a Fortelor Speciale Israeliene. Acesta se hotareste sa il gaseasca cu orice pret pe Abu Ahmed aka Pantera, unul dintre cei mai periculosi teroristi Hamas, responsabil pentru moartea a 143 de israelieni.

Fauda este un serial despre o lume fanatica care este condusa de oameni care se autoproclama ”zeii”. Serialul, foarte bun dealtfel, este in ebraica. Suna cam rau la inceput dar va obisnuiti! Primul sezon a fost extraordinar, iar sezonul 2 este parca si mai bun.

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici66 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

2 Comments


Constantin Simion
Constantin Simion
Mar 25, 2020

Super , super TARE !!!!

Like

Lucia Aioanei
Lucia Aioanei
Mar 25, 2020

L-am vazut! Destul de cinstit, cred!

Like
bottom of page