top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

Ce seriale ne ofera Netflix in luna decembrie.


Alien Worlds

02.12.2020


Lumi Extraterestre - documentar

În ultimele două decenii, astronomii au descoperit mii de planete aflate în afara sistemului nostru solar și estimează că există alte miliarde încă nedescoperite. Dacă există viață chiar și numai pe o fracțiune din ele, atunci cosmosul este plin de extratereștri. Dar cum ar putea arăta aceștia? Cum se hrănesc, cum se reproduc, cum evoluează?

În serialul Lumi extraterestre, cineaștii își imaginează cum arată viața pe alte planete, aplicând legile care guvernează viața pe Pământ.


04.12.2020


Selena - biografic

Înainte de a deveni regina muzicii Tejano, Selena Quintanilla era o fată din Texas cu visuri mari și o voce și mai mare. Selena: Serialul explorează parcursul acesteia de la mici reprezentații la cel mai mare succes din toate timpurile înregistrat de o artistă de origine latino-americană, precum și anii de muncă asiduă și sacrificiu pe care membrii familiei Quintanilla i-au traversat împreună.

Serialul a fost creat de Zamora, cu Don Todd (This is Us) în calitate de consultant. Din distribuție fac parte Christian Serratos, Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira, Noemí Gonzalez și Seidy López.Alice in Borderland

10.12.2020


Alice in Borderland - actiune/thriller

Arisu, un tânăr nepăsător, fără slujbă și obsedat de jocurile video, se trezește brusc într-o versiune bizară și părăsită a orașului Tokyo, în care el și prietenii lui trebuie să concureze în jocuri periculoase pentru a supraviețui. În această lume ciudată, Arisu o întâlnește pe Usagi, care concurează de una singură în aceste jocuri. Împreună, riscându-și viața, vor rezolva mister după mister și vor înțelege ce înseamnă să trăiești.

Serialul Alice in Borderland este bazat pe o comics horror marca HARO ASO (publicată inițial în revista Weekly Shonen Sunday S/Weekly Shonen Sunday). Regia îi aparține lui Shinsuke Sato, rolurile principale fiind interpretate de Kento Yamazaki (Kingdom, Viața dezastruoasă a lui Saiki K) și Tao Tsuchiya (Library Wars: BOOK OF MEMORIES, Mare).


14.12.2020


Tiny Pretty Things - drama

Bazat pe cartea semnată de Sona Charaipotra și Dhonielle Clayton, Tiny Pretty Things - Micuțele balerine este plasat în lumea unei academii de balet de elită și urmărește suișurile și coborâșurile prin care trec niște tineri adulți care trăiesc departe de casă, fiecare dintre ei aflat în pragul măreției sau al dezastrului. Școala de Balet Archer, singura școală de dans de elită din Chicago, este o pepiniera pentru renumita companie City Works Ballet.

Școala Archer este un fel de oază pentru tot felul de dansatori: bogați sau săraci, din nord sau din sud, fiecare având povestea lui. Dar cu toții împărtășesc talentul deosebit și pasiunea pentru dans, precum și loialitatea față de comunitate...

Micuțele balerine a fost dezvoltat și produs de Insurrection Media, pe baza relației strategice cu HarperCollins.


16.12.2020


The Ripper - Spintecatorul din Yorkshire - documentar

Timp de cinci ani, între 1975 și 1980, Spintecătorul din Yorkshire a aruncat o umbră întunecată asupra vieților tuturor femeilor din nordul Angliei, declanșând o isterie națională. Treisprezece femei au fost ucise, iar poliția părea incapabilă să prindă criminalul. Nimeni nu era în siguranță și toți bărbații erau suspecți.

Acest serial în patru părți documentează suișurile și coborâșurile celei mai mari operațiuni de prindere a unui criminal din istoria poliției britanice, în contextul vieții din Anglia de la finalul anilor '70. O epocă marcată de schimbări radicale, dezindustrializare, sărăcie, dominație masculină și misoginism, toate acestea contribuind la întârzierea cu care a fost prins criminalul.Bridgerton

25.12.2020


Bridgerton - drama

Produs de Shondaland și creat de Chris Van Dusen, Bridgerton o urmărește pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton , care își face debutul pe piața competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenței. Sperând să calce pe urmele părinților ei și să găsească partida potrivită, dar și dragostea adevărată, Daphne pare să aibă, inițial, perspective de neegalat. Dar, pe măsură ce fratele ei mai mare începe să excludă potențiali pretendenți, Lady Whistledown o zugrăvește pe Daphne într-o lumină nefavorabilă în foaia sa de scandal.

Este momentul în care apare rebelul și deosebit de dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins și, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. Deși pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracția dintre ei este de netăgăduit. Între cei doi sar scântei și sunt prinși pe neașteptate într-un duel intelectual, străduindu-se să facă față exigențelor societății în privința viitorului lor.


Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul. Din distribuția serialului mai fac parte Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Claudia Jessie, precum și Julie Andrews care dă glas personajului Lady Whistledown.

Serialul este inspirat de romanele de mare succes semnate de Julia Quinn.Equinox

30.12.2020


Equinox - drama/mystery

Sfârşitul anului se termină apoteotic cu un SF/thriller Netlfixiano – Danez. Equinox este un thriller supranatural ce are în prin plan o tânără pe nume Anna, care este implicată în dispariția inexplicabilă a unei clase de elevi în anul 1999. Incidentului lăsa urme adânci şi faţa, în vârstă de 10 ani, este traumatizată și afectată de viziuni îngrozitoare. Douăzeci de ani mai târziu, Anna trăiește pașnic cu familia ei, când dintr-o dată coșmarurile se întorc și încep să o bântuie. Atunci când singurul supraviețuitor al incidentului din 1999, moare in mod misterios, Anna este hotărâtă să afle ce s-a întâmplat în urma cu 20 de ani şi încearcă să descopere un adevăr întunecat care o implică în moduri pe care nu şi le-a imaginat niciodată.

Povestea se petrece în Danemarca și acțiunea se deplasează în timp înainte și înapoi între 1999 și timpul prezent, într-un carusel temporal pe care l-am mai întâlnit şi în super serialul Dark.Chilling adventures of Sabrina

31.12.2020


Chilling adventures of Sabrina 4 - drama/fantasy

„Sabrina: Între lumină și întuneric” O pustoiaca de 16 ani are de ales intre a respecta traditia familiei si a deveni o vrajitoare cu drepturi depline in ordinul Bisericii Noptii sau de a ramane in lumea oamenilor, alaturi de prietenii ei.

In rolurie principale: Kiernan Shipka (Mad man, Feud) Ross Lynch (Austin & Ally) si Lucy Davis (Wonder Woman).

Etichete:

565 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page