top of page
  • SeriAlex

Hunters - Al Pacino revine după o pauză de 17 ani!


Drama | TV Series (2020– ) - 7,2* IMDB

Stars: Al Pacino, Logan Lerman, Lena Olin

Îmi plac serialele făcute cu mulţi bani în care nu simt gheara nemiloasă a producătorului strâns la punga. Sunt multe serii care au pornit de la script-uri foarte bune că ulterior să o de-a în bară datorită lipsei de caşcaval, aşa cum sunt şi producţii care au alocat bugete nelimitate unor scenarii slabe, fără viitor. Din fericire pentru noi, privitorii la televizor, trendul este unul pozitiv, bugetele noilor producţii tv sunt din ce în ce mai mari, zburând către infinitul abscons al euroiului etern. Netflix, HBO, Disney şi mai nou Amazon au arătat că nu se uită la bani când e vorba de proiecte grandioase ceea ce este un lucru super tare. Bani mulţi înseamnă seriale bune, înseamnă calitate şi apreciere venită din partea cealaltă a ecranului. Bravo fraţilor, vă spun și eu din vârful peniţei mele de serialist pătimaş, felicitări şi vorba amicului Johnnie - Keep Walking!

Hunters este, fără nici o urmă de îndoială, un serial făcut cu mulţi bani. Este o poveste semi fantastica în care s-a pompat aşa de mult caşcaval încât ai spune că nu are voie să fie ceva prost. Începând cu salariul lui Al Pacino care a acceptat să joace într-un serial de televiziune după o pauză de 17 ani şi terminând cu decorurile şi muzica, producţia celor de la Amazon Prime este un exemplu clasic de serial în care banii nu au fost o problemă. Rezultatul acestei investiţii uriaşe se vede la televizor, începând cu decorurile, continuând cu o distribuţie impresionantă şi culminând cu atmosfera anilor 70 recreată în detaliu ceea ce nu e un lucru deloc usor. Mai mult de atat, mirosul decorurilor facute pe computer a lipsit cu desăvârșire ceea ce denota super profesionalism si daruire. Foarte tare, mi-a plăcut la maxim!.

Povestea este simplă: Un puşti din New York-ul anilor 70 asistă neputincios la decesul violent al bunicii lui, omorâtă de gloanţele unui bărbat pe care aceasta se pare că îl cunoştea. Împins de durere şi de răzbunare, tânărul new-yorkez decide să ia investigaţia în mâinile lui după ce constată că poliţia nu are de gând să facă nimic în acest caz. Căutările îl conduc pe tânărul Jonas Heidelbaum către personajul principal al poveştii noastre, Meyer Offerman, un bătrân super bogat care conduce în secret o gaşcă de vigilanti care au misiunea de a descoperi şi anihila un grup de foşti ofiţeri nazişti ce plănuiesc constituirea pe pământ american al celui de-al patrulea Reich.

Serialul este dur pe o parte şi comic pe altă parte, într-un amestec heteroclit de imagini şi sunet şocante şi înspăimântătoare. Povestea abundă în video-mărturii despre holocaust, care te pot face la un moment dat să pui filmul pe pauză şi să te gândeşti cu groază la ce au putut să trăiască unii oameni într-un moment tulbure al istoriei. Inteligent dozată, partea umoristică a poveştii, contrabalansează şi echilibrează atent partitura scenaristică, creând o experienţă artistică captivantă care nu cred că trebuie ratată. Actorii sunt la înălţime, cu nume sonore din diferite generaţii care se completează interesant, aducând un plus unei poveşti aparent simple, dar intens colorate.

În rolurile principale: Al Pacino, într-o revenire spectaculoasă pe micile ecrane după 17 ani de pauză, Logan Lerman, un tânăr şi talentat actor şi producător pe care l-am mai văzut în Fury, jucând alături de Brad Pitt şi în Cei trei muschetari cu Orlando Bloom şi Milla Jovovitch. Partea feminină a serialul este reprezentată de Lena Olin, o actriţă cu greutate pe care am revăzut-o de curând în serialele Riviera sau Mindhunters.

Serialul se poate vedea pe Amazon Prime sau aici.

Etichete:

758 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page
<