top of page
  • SeriAlex

La Casa de Papel sezonul 5 - Netflix anuntă că jaful a ajuns la final

In ultima perioadă, Netflix ne-a livrat numai veşti bune ceea ce e un lucru foarte tare în contextul în care suntem asaltaţi zilnic de pandemie şi veşti proaste. Dacă la începutul săptămânii am aflat ca vor produce un nou serial din The Witcher, iată că sfârşitul săptămânii vine cu o nouă veste bună din partea Netflix: Aventura celor opt hoţi cu nume de oraşe din La Casa De Papel, va continua cu un nou sezon.

La Casa de Papel (a.k.a Money Heist), unul dintre cele mai apreciate şi vizionate seriale spaniole din ultima vreme se întoarce cu un al cincilea sezon.

Partea bună este ca sezonul 5 ar putea veni mai devreme decât era de așteptat în comparație cu marile întârzieri de producție care incă afectează spectacolele de la Hollywood: Partea proastă este că va fi ultimul sezon, dar eu sincer nu m-aş panica foarte tare pentru că au mai existat seriale terminate care au mai renăscut din cenuşă de vreo câteva ori. Aşa că nu m-ar mira să mă dansam Bella Ciao peste câţiva ani.

Având în vedere succesul fulminant al serialului, vestea unui nou sezon nu a mirat pe nimeni. La urma urmei, echipajul de la Casa de Papel nu a refuzat niciodată șansa de a mai da o lovitură mare. După ce au fugit cu 984 de milioane de euro de la Monetăria Națională a Spaniei, ai crede că bandiţii cu nume de oraşe și-ar îngropa salopeta roșie și s-are retrage cu averea lor. Nimic mai greşit! Asemenea lui Danny Ocean din celebra serie Ocean’s Eleven, profesorul și prietenii săi sunt întotdeauna pregătiţi pentru încă un jaf istoric. Ideea e să aflăm unde si când va fi!

Ultimul sezon La Casa De Papel va avea 10 episoade. Producţia va începe la pe 3 august iar filmările vor avea loc în Spania, Danemarca şi Portugalia.

Alex Până, creatorul și producătorul executiv al serialului a declarat recent într-o conferinţă de presă: „Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim echipa. Cum să îl punem pe El Profesor în dificultate. Cum să gândim situații ireversibile pentru multe dintre personaje. Rezultatul este partea 5 din La Casa de Papel. Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon.”

La Casa De Papel Partea 5 va fi regizat de Jesús Colmenar, Koldo Serra și Álex Rodrigo.

Etichete:

201 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page