top of page
  • SeriAlex

Nici nu a aparut sezonul doi din The Mandalorian ca AppleTV l-a si comandat pe al treilea!


Veşti bune pentru pasionaţii de SF-uri în special pentru fanii universului Star Wars. Celebra serie The Mandalorian, va avea în sfârşit o continuare care va vedea lumina televizoarelor la sfârşitul lunii octombrie 2020.

Jon Favreau unul dintre showrunnerii serialului a promis că a doua serie a spin-off-ului Disney+ The Mandalorian va sosi la timp, în ciuda pandemiei care a provoacat întârzieri în toate industriile TV și film.

Într-un interviu acordat ATX Television Festival, Favreau declara „Am avut norocul să terminăm filmările înainte de block-out-ul generat de coronavirus. Mulțumesc Lucasfilm și ILM (studioul de animaţie VFX și Industrial Light And Magic), pentru că ne-a pus la dispoziţie tehnologie de vârf care ne-a permis să facem toate efectele noastre vizuale, să edităm și să terminăm postproducţia de la distanţa"

Referitor la conţinut, Jon Favreau a specificat că sezonul următor din The Mandalorian va relua povestea lăsată în aer la finalul primului sezon. „Toată perioada filmărilor a fost super haioasă şi ne-am distrat de minune. În timp ce explorăm orizonturile artistice ale poveştii alături de noile personaje pe care le-am creat pentru sezonul doi, ne-am dat seama că munca poate fi chiar distractivă şi plină de satisfacţie atunci când îţi iese ce ţi-ai propus. Sper că şi telespectatorii să să se distrează la fel de mult privind serialul, pe cât ne-am amuzat noi când l-am făcut!”

Aşadar, buckle-up fanii ai universului Star Wars, în octombrie o să avem sigur încă o felie de Mandalorian. Iar veştile bune nu se opresc aici. Deşi sezonul doi e încă la câteva luni distanţă de televizoarele noastre, producătorii au deja în plan un al treilea sezon programat pentru sfârşitul anului 2021. Super tare.

94 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page