top of page
SeriAlex

L.A Finest - Un spin off destul de reusit dupa celebrul Bad Boys


Dacă îţi era dor de Jessica Alba, ai ocazia să o revezi din 8 iunie în sezonul doi al serialului L.A Finest, o poveste cu hoţi şi vardişti unde hoţii sunt sunt personajele urâte şi neprietenoase iar vardiştii sunt două gagici super bune care mânuiesc pistoalele şi pumnii cu o lejeritate care l-am fac invidios şi pe Sylvester Stallone.

L.A Finest este de fapt un spin off al francizei Bad Boys, cu Will Smith şi Martin Lawrence în care o descoperim pe Sydney Burnett, faţa detectivului Burnett din BB, îmbrăcată în uniforma mulată a poliţistelor americane care vrea să facă în viaţa cam ce-a făcut şi taica-sau, adică să se ia în dantura cu toţi bandiţii din oraş pentru dreptatea eternă americană. Alături de am, am găsit-o Nancy McKenna, varianta albă a duo-ului justiţiar, o gagică la fel de bună şi de ambiţioasă ca şi colega ei, care încearcă într-un fel să o tempereze pe nărăvaşa Syney că nu o i-a pe cocoaşă aşa de rău şi să mai apuce încă o zi în slujba drapelului cu stele. Adică un fel de Lethal Weapon în care Sydney e Mel Gibson, iar Nancy e Danny Glover.

În esenţă, serialul L.A Finest este o variantă light a celebrelor filme cu poliţişti de genul Lethal Weapon sau Dirty Harry, o poveste interesantă cu două fete bătăuşe care vor să arate ca şi femeile pot să ducă lejer crucea justiţiei americane. Mai cu sila, mai cu forţa, L.A Finest ar putea candida la un loc în programul de joi sau vineri, dacă eşti fan filme poliţiste şi nu ai prea mari pretenţii la vizionare. Fetele joacă bine, relativ convingător într-o pereche care poate duce lejer o acţiune până la capăt fără să moară la sfârşit. Scenariul este uşurel, cu multe hopuri în text dar cu un click-bait destul de bine ancorat care te face să vrei să vezi şi al doilea episod. Merită încercat atunci când nu vrei să-ţi încarci mintea cu poveşti poliţiste grele de genul Bosch sau Sinner.

În rolurile principale: Jessica Alba, o superbă actriţă cu o nominalizare la Globul de Aur pentru rolul din Dark Angel pe care mă mai văzut-o în Fantastic 4, Sin City sau Macete şi Gabrielle Union o jună cu state vechi în televiziune pe care am mai văzut-o în Being Mary Jane sau Flash Forward.

L.A. Finest - Tag

2019 Action/crime/comedy - 6.1 IMDb

Stars: Sophie Reynolds, Jessica Alba, Gabrielle Union

Pros: Acţiune şi actori mişto, un spin off destul de reuşit după Bad Boys cu o Jessica Alba în mare formă.

Cons: Poveste sub standardele poliţiste ale momentului,

77 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page