top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

Lincoln Rhyme - Un remake reusit dupa celebrul film politist The Bone CollectorPovestea detectivului Lincoln Rhyme și a enigmaticului criminal în serie colecționar de oase umane prinde viață într-un nou serial thriller - Lincoln Rhyme – The Hunt for the Bone Collector.

Lincoln era considerat cel mai bun detectiv din New York, până când un accident grav, cauzat chiar de Colecționarul de oase, l-a lăsat paralizat și l-a obligat să părăsească munca de teren. Trei ani mai târziu, o crimă extrem de elaborată indică faptul că acesta s-a întors mai diabolic ca prima dată. Horărât să se răzbune pe cel care i-a răpit orice perspectivă de a mai merge, Lincoln o recrutează pe Amelia Sachs, o tânără cu mult talent în criminalistică care dovedește ca are ”nas” in prinderea criminalilor. Cei doi vor forma un duo cu totul neobișnuit – Lincoln poate viziona în timp real scena crimelor cu ajutorul unei camere 360 pe care Amelia o poartă și, mai mult, îi poate da indicații prețioase care să ajute la capturarea ucigașului.

Russell Hornsby (Fences, Grimm) este detectivul Lincoln Rhyme, în timp ce Arielle Kebbel (Ballers, The Vampire Diaries) o interpretează pe Amelia Sachs. Din distribuție mai fac parte Brian F. O'Byrne (Mildred Pierce), Tate Ellington (The Brave), Courtney Grosbeck (Homeland, Love Life), Ramses Jimenez (Fear the Walking Dead), Brooke Lyons (2 Broke Girls), Roslyn Ruff (Madam Secretary) și Michael Imperioli (The Sopranos).

Cum pot un detectiv paralizat și o tânără polițistă la început de carieră să captureze cel mai cunoscut criminal? Ce piedici vor avea de depășit și cum va evolua relația dintre cei doi, vom vedea în fiecare luni seara, de la ora 22.00, pe AXN.


Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector - 7.1 * IMDb


Crime, Drama, Mystery|TV Series (2020)

Stars: Russell Hornsby, Arielle Kebbel, Roslyn Ruff


Pro

Un serial politist care se ridică la inălțimea ”părintelui spiritual” - The bone collector, filmul artistic care i-a adus alaturi pe Denzel Washington si Angelina Jolie. Bine structurat si cu un click bait atent implementat la sfarsitul fiecarui episod, povestea are ritm si cadenta si te introduce in lumea imprevizibila a detectivilor de investigatie. Merita incercat.


Contra

Serialul foloseste o formula cinematografica destul de veche care nu ”permite„ vizionarea a mai mult de 2-3 episoade la rand din motive de monotonie. Dupa 2 ore de Lincoln simti nevoia unui respiro si lucru asa ne este intotdeaua in favoarea povestii.146 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page