top of page
SeriAlex

Homecoming, primul serial al Juliei Roberts revine cu nou sezon. Cine i-a luat locul celebrei actrit


Produs sub bagheta lui Sam Ismail, creatorul lui Mr Robot, serialul Homecoming a plecat de la un podcast care efectua mini anchete de investigaţie privind cazurile semnalate de ascultători. Seriale de genul asta au mai existat si primul care imi vine in minte este Limetown, o poveste care pleaca tot de la un subiect discutat intr-un podcast.

În sezonul 1 am aflat povestea Centrului de recuperare şi susținere tranzițională ”Homecoming”, o instituţie privată care trateaza veteranii întorşi acasă de pe teatrele de operaţii. Interviurile psihologului Heidi Bergman, (Julia Roberts) cu tânărul veteran Walter Cruz (Stephan James), scot la iveală dedesubturile întunecate ale centrului de tratament şi ale firmei din spatele lui. În urma investigaţiei, Heidi ajunge la concluzia că misiunea de recuperare a soldaţilor diagnosticaţi cu Sindrom Post Traumatic nu este nici pe departe atât de umanitara şi că în spate sunt interese financiare mult mai mari. La prima vedere, Homecoming părea un serial standalone, povestea primului sezon terminându-se cu o concluzie clară si fără echivoc. Din fericire, producătorii au intuit potenţialul acestei poveşti cu nume de podcast şi au avut din start pregătit terenul pentru două sezoane deşi Julia Roberts, starul de pe afis, semnase doar pentru unul singur. Şi uite aşa, la numai un an de la sfârşitul primului Homecoming, Amazon lansează o continuare in sapte episoade care are toate şansele, spun producătorii, să depăşească audienta primului sezon şi să umfle un Glob de Aur chiar dacă Julia Roberts a ieşit din peisaj. Serialul revine cu o nouă intrigă şi o noua vedetă în persoana lui Janelle Monáe, o tânără actriţa/cântăreaţă ale cărei melodii i-au adus numai puţin de 6 premii Grammy. Personajul interpretat de Janelle se trezește într-o barcă plutind în derivă pe un lac, fără nici o amintire despre cine este şi cum a ajuns acolo. Căutarea ei continuă pentru identitate o va duce în inima Grupului Geist, instituţia fantoma din spatele Centrului de recuperare Homecoming.

Hmm, da, sună interesant de aici din avion, dar reţeta amneziei pe care pariază cei de la Amazon nu este chiar nouă şi există seriale consacrate cum ar fi Blindspot sau Sinner, care merg de ceva timp pe aceiaşi cărare. Serialul se poate vedea pe Amazon sau aici

Etichete:

230 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page