top of page
  • SeriAlex

La Casa De Papel - Un serial spaniol care a reinventat genul action

Crime, Thriller | TV Series (2017– ) 8.4* imdb

Stars: Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte

Fabrica de bani e un serial spaniol cu hoti si vardisti. Opt raufacatori cu nume de orase, s-au gandit sa atace fabrica de monede si timbre a Spaniei in incercarea de a executa "Jaful Perfect" adica sa sparga monetaria Spaniei sa ia cativa ostateci si sa fuga cu cateva sute de milioane de euro.

Doar ca de undeva din neantul sistemului judiciar spaniol a aparut o doamna politist care invatat de mica ca nu e frumos sa furi motiv pentru care ar vrea sa-i prinda pe cei opt 8 raufacatori cu orice pret si sa-i bage la zdup. Dupa mai multe incercari esuate de a elibera cladirea monetariei, doamna politist realizeaza ca in spatele acestui jaf inteligent sta Profesorul, un jucator de sah cu o minte diabolic-calculata care reuseste de fiecare data sa anihileze miscarile politiei.

Privit de sus din avion, La casa de Papel seamana izbitor de mult cu Ocean”s Eleven, celebrul film cu George Clooney si Brad Pitt in care acestia jefuiesc simultan 3 cazinouri din Las Vegas. Povestea lui Danny Ocean a avut 4 continuari asa ca prin simpatie si serialul La Casa del Papel a reusit sa ajunga la sezonul patru, ceea ce nu e rau deloc pentru un film spaniol cu impuscaturi.

Primul sezon a fost produs de Antena 3 si a fost pastorit ulterior de Netfflix care a comandat si difuzat sezonele urmatoare.

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

(up)

258 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page