top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

Scandal - Unul din asii din maneca lui Disney +


Scandal
Kerry Washington

La doar 35 de ani, Kerry Washington se gândea că l-a prins pe Dumnezeu de un picior. Tânăra actriţă nascuta in blocurile cenusii din Bronx, declara într-un interviu: am fost ce-a mai norocoasă femeie din lume. Am prins un rol principal în serialul Scandal şi am fost aleasă de Quentin Tarantino să joc în filmul Django Unchained. Ce pot să-mi doresc mai mult?

E draga Kerry, daca ma intrebi pe mine, ar mai fi câteva lucruri pe care le-ai putea dori... dar, aia e, fiecare cu imaginația lui!.


Lăsând la o parte colaborarea cu Tarantino, care evident avea să-i aducă ceva notorietate, rolul Olivia Pope din Scandal avea să o trimită direct în vârful listei celor mai căutaţi actori ai momentului. Serialul a rupt audienta, iar Olivia Pope a inventat o nouă meserie - "crisis management expert", meserie care avea să o fure şi Liev Schreiber, doi ani mai târziu în super serialul Ray Donovan.


Puţină lume știe că personajul Olivia Pope are in spate ceva din personalitatea lui Judy Smith, o fostă angajată a administrației Bush, devenită expert în rezolvarea situațiilor de criză, poziţie neoficiala din care a rezolvat problemele multor nume grele ale societatii americane.


Disney s-a gândit bine când a dezgropat serialul Scandal, iar includerea lui în "Prime time" a fost o mutare inteligenta. Planul de expansiune al lui Mickey Mouse se întinde pe mai mulţi ani şi nostalgici serialisti for fi întotdeauna.

Interesant este că deşi e relativ vechi, "Scandal" demonstrează încă o dată că este serial bine făcut şi bine gândit, capabil să reziste cu uşurinţa uzurii anilor.


Aşa că dacă eşti fan political thriller nu ai voie să ratezi acest serial, iar dacă eşti fan Kerry Washington cu atat ma mult. Pe alta parte îţi recomand să încerci şi Little Fires Everywhere, o poveste încâlcit de interesanta unde joacă alături de Reese Whiterspoon


Higly recomended by Serialex


Scandal

2012 - drama, thriller - 7.7 * IMDb

Kerry Washington, Darby Stanchfield, Guillermo Diaz


Pro - Script, atmosfera, actori, regie

Contra - Prea lung si unoeri neverosimil


213 afișări

Comments


bottom of page