top of page
  • SeriAlex

Little Fires Everywhere - Doua super actrite + O poveste complicata = Trebuie sa-l vezi!

Drama | TV Mini-Series (2020– ) - 7.5 IMDb

Stars: Reese Witherspoon, Kerry Washington, Rosemarie DeWitt

La finalul celui cel de-al treilea episod al acestei poveşti uimitoare, stau şi mă gândesc ce noroc pe mine că încă mai găsesc seriale care să mă surprindă în mod plăcut. După trei episoade sunt absolut impresionat de ce am văzut şi sper să nu-mi treacă. Povestea oarecum plictisitoare de la început capăta un sens şi o direcţie la care nu mă aşteptam absolut deloc.

Elena Richardson, este familista perfectă, părintele ideal, femeia animată de cele mai bune intenţii, stâlpul comunităţii din care face parte, omul în stare să rezolve cele mai complicate lucruri. Perfecţionista si rigidă, Elena este o femeie frumoasă cu un soţ bun care o iubeşte şi cu 3 copii deștepțileti şi devreme acasă. Elena, are cam tot ce îşi poate dorii o femeie middle age: o casă mare, o familie frumoasă, soţ cu bani, copii buni şi deştepţi, o meserie bună şi o poziţie înaltă în societate.

În această lume perfectă creată şi întreţinută de ea apare la un moment dat Mia Warren, un personaj, tăcut, enigmatic şi necomunicativ cu un trecut tulbure şi o stare materială precară care îşi face încet loc în viaţa comunităţii din oraş, Vieţile celor două femei diametral opuse se intersectează la un moment dat, iar diferenţele uriaşe de opinie încep să apară generând mici conflicte, care încep să se transforme în tăvăluguri incendiare care ard totul în calea lor...

Little fires... este un serial despre două mame care trăiesc şi respira pentru copii lor dar care au mod total diferit de a privi şi trăi viata. Este o poveste foarte complicată despre viaţă şi relaţii umane, un serial despre aparenţe, înşelăciune, minciună şi încredere, adolescenta, furie, frustrare, invidie şi ură.

Deşi pare un serial de casă, LFE... ascunde în spate o tensiune care te ţine într-o permanentă stare de alertă. Aflate oarecum în antiteza cele două personaje se completează şi creează uneori imaginea unui echilibru artistic bine dozat. Dar nimic nu este ceea ce pare, iar Mia Warren, artizana partituri emoţionale întunecate este elementul surprinzător al poveştii.

În rolurile principale: Resse Witherspoon o actriţă de Oscar, pe care am văzut-o într-un rol similar în Big Little Lies şi Kerry Washington o superbă actriţă pe care am mai văzut-o în serialul Scandal, rol pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur. În fundal mai apare Joshua Jackson un actor pe care l-am întâlnit în serialul Fringe şi în The Affair şi Rosemarrie DeWitt, o actriţă foarte populară la Hollywood pe care am mai văzut-o în LaLa Land sau în serialul The Last Tycoon.

Serialul se poate vedea pe Hulu sau aici

Etichete:

350 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page