top of page
  • SeriAlex

The New Pope - Un sequel interesant al serialului The Young Pope

Drama | TV Series (2020– ) - 8.4*IMDb

Stars: Jude Law, John Malkovich, Silvio Orlando

HBO incepe anul 2020 in forta si ne propune The New Pope, poate cel mai aşteptat serial al acestei luni cu John Malkovitch şi Jude Law în rolurile principale. Însă surpriza cea mare a acestui serial se numeşte Sharon Stone care a acceptat să-şi pună şi ea numele pe afişul acestei producții TV. A doua surpriza pregătită de HBO Go se numeşte Marilyn Manson care a lăsat muzica deoparte şi s-a gândit să joace şi el în serialul cu papi.

Interesant este că atât Stone cât şi Manson nu sunt străini de producţiile de televiziune. Blonda cu” Instincte primare” a mai jucat în Agent X şi Mozaic, două seriale care au împuşcat note bune pe IMDb, iar Manson a luat drumul motocliștilor din Sons Of Anarchy.

The New Pope, este un sequel al lui The Young Pope, un serial lansat acum 3 ani şi urmăreşte drumul lui Lenny Belardi alias Pius al XIII lea, în timpul primului pontificat american din istorie.

Ca sa intrati mai bine in atmosfera serialului ca recomand sa vedeti inainte The Youg Pope.

In rolurile principale: John Malkovitch actorul care a fost nominalizat la Oscar de doua dar nu a castigat niciodata, pe care l-am mai vazut in Line of Fire, Billions sau Being John Malkovitch. Alaturi de el in gasim pe Jude Law, protagonistul seriei The Young Pope, deasemena cu doua nominalizari la Oscar in buzunar dar fara de statueta si pe Silvio Orlando, un actor italian care a mai jucat in Padre Pio da Pietrelcina.

Serialul se poate vedea pe HBO Go sau aici.

Etichete:

77 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page