top of page
  • SeriAlex

For All Mankind - Soviet Union 1 - America 0

Drama, Sci-Fi | TV Series (2019– ) - 6.6*IMDb

Stars: Joel KInnaman, Jodi Balfour, Michael Dorman, Wrenn Schmidt

Apple TV+ s-a hotarat in sfarsit sa-si faca aparitia in peisajul streaming-ului si odata cu el au intrat in arena o multime de seriale si filme noi pe care cei de la Marul TV le-au pregatit pentru acesta lansare. Unul dintre ele este ”For all Mankind” o poveste SF in care Russia Sovietica castiga cursa spatiala a anilor 70 si ajunge pe luna inaintea americanilor.

Serialul incepe bine si te introduce in lumea fascinanta a astronautilor si a programului spatial american Apollo. Cosmonauti cu masini smechere, neveste tinere si frumoase, rachete spatiale, module lunare toate asteaptand cuminti ca Neill Amstrong si Buzz Aldrin sa-si inceapa calatoria spre luna la bordul Apollo 11.

Cand toata lumea deborda de entuziasm si incredere, iar zorii zilelor spatiale se anuntau plini de soare, americanii primesc o lovitura naucitoare. Rusi, mai rapizi si mai rusi, aselenizeaza pe suprafata luni cu 2 luni inainte ca Apollo 11 sa-si inceapa calatoria, marcand astfel prima victorie majora in cursa pentru cucerirea spatiului. Asa ca, la nici cateva minute de la inceperea meciului spatial, tabela de marcaj sufera prima schimbare - America 0, Russia 1.

Mai departe scrie in cartea creatorilor Ronald D. Moore si Ben Nedivi cei doi scenaristi care a inventat o aceasta poveste semi SF despre ambitie si patriotism si care cred ca merita urmarita.

In rolurile principale: Joel Kinnaman (Altered Carbon, Hanna, House of Cards) Jodi Balfour (The Crown) si Sonya Walger (The Catch, Power)

Serialul se poate vedea pe Apple TV+ sau aici

Etichete:

103 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page