Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

For All Mankind - Soviet Union 1 - America 0

November 9, 2019

Drama, Sci-Fi | TV Series (2019– ) - 6.6*IMDb

Stars: Joel KInnaman, Jodi Balfour, Michael Dorman, Wrenn Schmidt

      Apple TV+ s-a hotarat in sfarsit sa-si faca aparitia in peisajul streaming-ului  si odata cu el au intrat in arena o multime de seriale si filme noi pe care cei de la Marul TV  le-au pregatit pentru acesta lansare. Unul dintre ele este ”For all Mankind” o poveste SF in care Russia Sovietica castiga cursa spatiala a anilor 70 si ajunge pe luna inaintea americanilor. 

     Serialul incepe bine si te introduce in lumea fascinanta a astronautilor si a programului spatial american Apollo. Cosmonauti cu masini smechere, neveste tinere si frumoase, rachete spatiale, module lunare toate asteaptand cuminti  ca Neill Amstrong si Buzz Aldrin sa-si inceapa calatoria spre luna la bordul Apollo 11.

     Cand toata lumea deborda de entuziasm si incredere, iar zorii zilelor spatiale se anuntau plini de soare,  americanii primesc o lovitura naucitoare.  Rusi, mai rapizi si mai rusi, aselenizeaza pe suprafata luni cu 2 luni inainte ca Apollo 11 sa-si inceapa calatoria, marcand astfel prima victorie majora in cursa pentru cucerirea spatiului. Asa ca, la nici cateva minute de la inceperea meciului spatial,  tabela de marcaj sufera prima schimbare - America 0, Russia 1.

     Mai departe scrie in cartea creatorilor Ronald D. Moore si Ben Nedivi cei doi scenaristi  care a inventat o aceasta  poveste semi SF despre ambitie si patriotism si care cred ca merita urmarita. 

     In rolurile principale: Joel Kinnaman (Altered Carbon, Hanna, House of Cards)  Jodi Balfour (The Crown) si Sonya Walger (The Catch, Power)

     Serialul se poate vedea pe Apple TV+ sau aici

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.