top of page
  • SeriAlex

The Morning Show - Jennifer Aniston vs. Rese Witherspoon.

Drama | TV Series (2019– ) - 8.2*IMDb

Stars: Jennifer Aniston, Billy Crudup, Reese Witherspoon

     Trebuie sa recunosc ca am fost oarecum suprins cand le-am vazut pe Jennifer Aniston si pe Rese Witherspoon jucand impreuna în acest serial. Daca Witherspoon nu-mi trezea nici o emotie, actrita dovedind de-a lungul timpului ca este capabila sa joace orice, alaturi de oricine, (vezi Preety Little Lies), prezenta lui  Aniston pe genericul acestui serial îmi făcea inima cat un purice. Aveam senzația ca  personalitatea puternica si prezenta scenica impunătoare a fostei neveste a lui Brad Pitt risca sa o eclipseze pe talentata și imprevizibila Rese. 

     Din fericire nu s-a intamplat asa.

    Chiar daca Jennifer Aniston nu pare a fi într-o super forma artistica, combinatia de pe generic pare sa fie una inspirata. Pe o parte, Rese W. umple elegant golurile colegei ei de platou, reusind sa diminueze diferentele de categorie. Pe alta parte Aniston încearcă un registru nou, diferit de ce a jucat pana acum și se pare ca ii iese. Combinatia Aniston, Whiterspoon pare a fi ca o pastilă de Ariel Duo Caps cu doua elemente care se ajuta intre ele ca lucrurile sa iasa impecabil de curate. 

     Serialul este interesant și pleacă de la un scandal sexual din cadrul echipei de producție a celebrei emisiuni TV The Morning show. Atunci când partenerul de emisiune al lui Alex Levy, partea feminina a emisiunii The morning show este concediat din motive de comportament sexual necorespunzător, viata jurnalistei este data peste cap.

     Si uite asa, episod dupa episod,  aflam cum se fac știrile unei emisiuni de dimineață si cum se produce o emisiune de succes. Dinspre partea negativa a fortei, mai aflam ca viețile oamenilor din spatele productiilor tv, frontmani, producători, reporteri, corespondenți, sunt departe de a fi atat de glorioase si ca meseria de jurnalist este mai complicata decat pare.

Etichete:

266 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page