top of page
  • SeriAlex

The Capture - Don`t belive what u see!

Crime, Mystery, Thriller | TV Mini-Series (2019– ) - 8.1*IMDb

Stars: Laura Haddock, Callum Turner, Ben Miles

     Pe The Capture pot sa-l incadrez lejer in gasca serialelor politiste engleazesti bine facute pentru ca are ritm, forta si vitalitate. Desi seamana pe alocuri cu Bodyguard, alt serial englezesc care a facut furori anul trecut, The Capture se remarca printr-un ritm alert, lucru mai rar intalnit la povestile politiste englezesti.

     Daca stau mai bine si ma gandesc, serialul chiar se misca repede, actiunea are un mic iz de ”24” iar actorii sunt foarte bine alesi. Pot sa spun ca mi-a placut de la primul episod si pana la final, fara burta la mijloc si fara pauze de cafea. Daca, totusi, e  ceva care m-a dezamagit la serialul asta, este finalul pe care l-am simtit politicaly corect, dar departe de firul epic al actiunii. Poate sa fie doar o impresie...

     După ce a fost achitat de o crimă de război în Afganistan, fostul caporal al UKSF (Fortele Speciale Britanice) Shaun Emery se trezeste acuzat de răpirea și uciderea avocatului  Hannah Robert, crima probata de o inregistrare live a unui camere CCTV dintr-o statie de autobuz. Deși imaginile sunt mai mult decât concludente, Shaun nu isi aduce aminte de incident, declara ca este nevinovat  si sustine ca filmarea nu este adevarata.

     Intrigat de reactia virulenta a caporalului, inspectorul detectiv Rachel Carey începe sa sape mai mult in jurul acestui asasinat si ajunge  să descopere o conspirație complexă, creeata în jurul lui Emery chiar de catre cei apropiati lui. Interesant, nu?

     In rolurile principale: Laura Haddock, o actrita pe care am mai vazut-o in Gardians of the Galaxy sau in Da Vinci's Demons, Callum Turner pe care l-am mai vazut in miniseria Razboi si Pace si Holliday Grainger pe care o stim din Patrick Melrose.

     Serialul se poate vedea aici 

332 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page