top of page
  • SeriAlex

Limetown - Jessica Biel isi confirma statutul de Thriller-Lady castigat cu rolul din The Sinner

Crime | TV Series (2019– ) - 7.2* IMDb

Stars: Jessica Biel, Stanley Tucci, Omar Elba

Facebook Watch este ”personaj” relativ nou in peisajul streamerilor de continut. Axat in special pe sport si reality show, FbW si-a obisnuit clientii cu talk-show-uri si docuserii despre sport, incercand periodic sa scoata capul din anonimat cu cate o ”teen drama” de genul The Birch sau The five points, seriale fara prea mari pretentii, dar destul de apreciate de young generation.

Toamna asta, insa, FbW s-a decis sa joace o carte mare si a aruncat-o in arena leilor pe Jessica Biel intr-un serial semipolitist despre ancheta unui jurnalist de radio privind disparitia cetatenilor unui orasel din America.

Povestea din Limetown are ritm si in primul rand are suspance, lucru pe care l-am simtit dupa primele minute. Tensiunea specifica genului este dozata inteligent, putin cate putin amplificandu-se catre sfarsitul episoadelor intr-o tehnica cunoscuta de click-bait folosita cu succes de catre producatorii de seriale.

Dupa primul episod, gandul m-a dus catre Castle Rock, alt serial de atmosfera bine facut si bine jucat. Asemanarile dintre cele doua seriale sunt evidente, jurnalistul din Limetowm este inlocuit de avocatul din Castle Rock, ambele personaje fiind in cautarea unor raspunsuri greu de gasit.

Pe Jessica Biel am regasit-o intr-o forma de zile mari, la fel de misterioasa si greu de ghicit, ceea ce mi-a confirmat ca drumul inceput de ea in The Sinner este unul bine ales, autostrada creativa pe care circula cu lejeritate la viteza maxima. Se vede ca se simte bine in roluri cu incarcaturi emotionala mare si ultimile prestatii dovedesc ca stapaneste cu maiestrie arta suspance-ului. As fi chiar tentat sa o compar Sigourney Weaver, regina suspanceului extraterestru, dar parca nu m-as hazarda...

Overall, tentativa celor e la Facebook Watch de a intra in liga superioara a creatorilor de seriale s-a dovedit a fi o reusita, iar alegerea celebrei actite poate fi cheia portilor marilor stadioane. Serialul pare sa fi tras lozul castigator si daca se pastreaza in trendul primelor episoade este posibil sa-l vedem incununat cu ceva premii.

Alaturi de Jessica Biel l-am gasit-o pe Stanley Tucci, intr-un reusit rol de completare si pe Omar Alba un actor promitator, aflat la primele incercari in televiziune.

Serialul se poate vedea pe Facebook Watch sau aici.

Etichete:

147 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page