Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Criminal - Are 24 de ore sa reziste, au 24 de ore sa-l faca sa recunoasca!

September 30, 2019

Crime, Drama, Mystery | TV Series (2019– ) - 8.6 * IMDb

      In timp ce ma uitam la Criminal, experimentul poliglot al celor de la Netflix, gandul imi zbura fara sa vreau la un serial romanesc care mi-a placut la un moment dat. Cu Marcel Iures in rolul principal, seria In Deriva ma purta pe aripille sedintelor de terapie ale unui psiholog la final de cariera.  In fiecare episod eram martorul invizibil al unei sedinte de terapie psihologica in care psihologul Iures discuta cu cate un client (intotdeauna altul) problemele etalate pe ”masa de lucru”.

     Serialul Criminal e pe undeva la fel... In fiecare episod cate un  politist/detectiv/inspector incearca pe parcursul a 24 de ore (atat cat dureaza un mandat de retinere)  sa determine cate un suspect sa recunoasca fapta de care este acuzat.              Actiunea are loc intr-o camera de interogatoriu in care sunt doar o masa, 4 scaune si celebra oglinda cu doua sensuri. In acest decor spartan are loc batalia psihologica intre suspectul care nu vrea sa recunoasca nimic si politistul care desi are in fata toate dovezile nu poate sa-l aresteze.

     Ceea ce mi s-a parut interesant este ca lupta nu se termina intotdeauna in favoarea politistului. Cazurile sunt foarte bine alese si te poarta  prin meandrele meseriei de anchetator de politie si prin mintea acelor oameni duri  care desi nu sunt obisnuiti sa piarda, atunci cand  o fac, au zambetul pe buze.

     Primul sezon are 12 episoade, si te conduce prin sala de interogatoriu a patru sectii de politie din Anglia, Germania, Spania  si Franta. Experienta criminalistica mi s-a parut super interesanta drept pentru care recomand din toata inima acest serial neobisnuit.

     Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici.

 

 

      

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.