top of page
  • SeriAlex

Pennyworth - Cine se ascunde in spatele batrinelului blajin care ii spala rufele lui Batman!

Action, Crime, Drama | TV Series (2019– ) - IMDb * 8.0

Stars: Hainsley Lloyd Bennett, Jack Bannon, Ben Aldridg

Toata lumea a auzit de Batman, justitiarul in costum de cauciuc cu pelerina si urechi ascutite de lliliac. Toata lumea stie ca il cheama Bruce Wayne, ca a mostenit o mega avere si ca este in patronul Wayne Enterprises, ce-a mai tare firma din Gotham.

Ca orice bogatas care se respecta, Bruce are un majordom, un slujitor devotat pana la moarte familiei Wayne. Pe numele lui de scena Alfred, majordomul politicos si manierat a aparut in toate filmele cu Batman. El era batranelul simpatic cu voce calda care il domolea pe Master Bruce de cate ori acesta o lua razna prin oras.

https://www.youtube.com/watch?v=cIvOHGIzCd0

Devotat pana la sacrificiu suprem, Alfred the Buttler a fost interpretat de-a lungul anilor de multi actori celebri: Michael Gough, Michael Caine sau Jeremy Irons.

Dar "Who the fuck is Alfred"?

Primele date despre trecutul misterios al celebrului majordom le-am aflat din Gotham, serialul micului Batman si a eroilor din orasul pacatelor. Intr-unul dintre episoade am aflat ca Alfred a fost in tinerete un luptator S.A.S, (un fel de Spetsnaz Britanic din timpul razboiului) capabil de pumni si picioare mai ceva ca Brucee Lee. In alt episod am mai aflat ca a fost tovaras bun cu Thomas Wayne, tatal lui Batman si cam atat... Dosarul majordomului SAS Alfred Pennyworth a ramas inchis in arhivele ale serviciilor secrete britanice.

Pana anul asta.

Povestea din Pennyworth se invarte in jurul tanarului Alfred, inainte sa-l cunoasca pe Thomas Wayne si sa devina majordomul oficial al familiei. Proaspat lasat la vatra, junele Alfred se angajeaza ca bodyguard la un club de noapte ca sa castige si el o lira doua si sa-si plateasca facturile. Interesant este ca tatal lui Alfred era de profesie... majordom. meserie de care tanarul soldat nici nu vrea sa auda.

Serialul este bine facut si are ritm, iar personajele sunt pe masura povestii - interesante si colorate. Meniul serialului este variat, avem hoti, batausi si spioni, avem fete frumoase si mai putin frumoae, avem sange si pistoale toate amestecate inteligent intr-un scenariu bine dozat. Merita incercat!

In rolurile principale: Jack Bannon, un tanar actor englez pe care l-am mai vazut un The Imitation Game sau in serialul Medici. Alaturi de el ii avem pe Hainsley Lloyd Bennett (Catastrophe, Eastenders) si pe Ben Aldridge pe care l-am vazut de curand in Fleabag.

Serialul se poate vedea aici

310 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page