top of page
  • SeriAlex

The Spy (Spionul) - One piece of dark history

Drama, History | TV Mini-Series (2019– ) - 7.7 * IMDb

Stars: Sacha Baron Cohen, Hadar Ratzon Rotem, Yael Eitan

Pe Sacha Baron Cohen l-am vazut prima data acum vreo 10 ani in Borat, povestea crainicului din Kazastan care pleaca sa descopere minunatiile Americii. Super comedie, mi-a placut la max desi nu sunt un fan al genului.

Cand ma gandesc la S.B.C am imaginea unui tip lung cat o prajina cu o mustata caraghioasa, imbracat intr-un costum de baie galben cu bretele si suspensor. Desi omul e super talentat si capabil sa joace in registre diverse, cand spui Cohen spui Borat pentru ca face parte din galaxia actorilor care au tatuate permanent personajele care i-au facut celebrii.

Pelicula Borat i-a adus cunoscutului actor de comedie un Glob de Aur si cand toata lumea se astepta ca acesta sa decoleze spre galaxia starurilor de film, Cohen dispare din raza de actiune a privitorilor ca sa apara 10 ani mai tarziu un "Who is America", intr-un rol care ii va aduce o nominalizare la Globului De Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie.

Anul asta ii aduce lui Sacha Baron Cohen, rolul Eli Cohen, un tanar egiptean care vrea cu orice pret sa devina agent secret. Dupa ce este respins de doua ori de comisia de recrutare a Mossadului, tanarul Cohen primeste o sansa la ecusonul de spion cu conditia sa treaca printr-un aspru program de insstuire, ceea ce si face cu o abnegatie si daruire iesite din comun. Serialul spune povestea unuia dintre cei mai buni agenti secreti pe care l-a avut Mossadul in curtea dusmanului de moarte - Siria.

Serialul este inspirat din fapte reale si are la baza romanul "The spy who came from Israel" al scriitorilor Uri Dan si Yeshayahu Ben Porat.

In rolurile principale: Sacha Baron Cohen (Borat, Who is America sau Bruno) alaturi de el l-am descoperit Noah Emmerich - Agentul FBI din serialul The Americans si pe Hadar Ratzon Rotem, pe care am mai vazut-o in Homeland sau Hatufim

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici.

1.144 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page