top of page
  • SeriAlex

3% (trei la suta) - Brazilienii au renuntat la telenovele si s-au apucat de SF-uri!

Action, Drama, Sci-Fi | TV Series (2016– ) - 7.4*IMDb

Stars: Bianca Comparato, Vaneza Oliveira, Rodolfo Valent

Trei la suta este o drama distopica care se petrece undeva in viitor, intr-o societate super divizata in care 97% din oameni isi duc zilele in saracie si mizerie in timp ce restul de 3 % traiesc intr-un loc idilic numit generic Celalat Tarm, paradisul pe pamant acolo unde toata lumea viseaza sa ajunga. O idee similara am vazut in filmul The Island, un SF cu Ewan McGregor in rolul principal.

O data pe an celor multi li se ofera sansa sa scape din iadul vietii lor si sa mearga, pe Celalalt Tarm .Acestia insa trebuie sa treaca printr-un aspru program de selectie numit PROCESUL, care are rolul de a selecta doar 3% dintre candidati. Cum se desfasoara acesta selectie, care sunt probele si ce se ascunde in spatele ei...vedem in 3%

Mi-a placut scenariul, mi-au placut decorurile si mi-au placut actorii. E drept... am descoperit pe alocuri si ceva din siropul renumit al telenovelelor braziliene, dar doza nu a fost mare si nu m-a umplut de diabet. Pe alta parte, n-am avut incotro si a trebuit sa ascult 3 zile limba portugheza. N-am nimic cu ei dar portugheza la televizor suna rau de tot si uneori imi venea sa vad filmul cu sonorul pe mute!

Serialul e facut inteligent si are ritm. Legaturile dintre episoade sunt interesante si alerte ceea ce demonstreaza ca brazilienii au invatat meserie. Foarte tare, bravo lor...

Asadar prieteni...

Faceti abstractie de limba vorbita, inchideti ochii la micile siropuri inerente, si veti decoperi un serial SF, alert si foarte interesant, o reteta buna pentru serile ce se anunta mega borring.

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

122 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page