Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

The State of Union - O comedie relaxanta cu 3 nominalizari la Emmy!

August 29, 2019

Comedy, Drama, Romance | TV Series (2019– )

Stars: Chris O'Dowd, Rosamund Pike, Janet Amsden

     State of Union se vrea o comedie despre viață, iubire, trădare și arată „lupta” unui cuplu care merge la un psihiolog în încearcarea de a-și salva relația șubrezită de infidelitate.

     Cu povesti a 10 minute fiecare,  State of Union este un serial care folosește  rețeta interesantă e episoadelor scurte și consistente, petrecute intr-un decor static. Ideea mini episoadelor nu e nouă și am mai întalnit-o acum un an la Stargate Origins, experimentul nereușit a celor de la Stargate MGM.

     Gândit ca o poveste despre oameni simpli aflați în  situații dificile de viață, SOU  se vrea un film dar este mai degrabă o piesa de teatru TV în care acțiunea se petrece într-un pub de lângaă cabinetul psihologului, locație în care cei doi își dau întâlnire înaintea ședințelor de terapie. Serialul suprinde dialogul dinaintea orei de consiliere, idee care mi s-a părut genială pentru că nimeni nu s-a gândit să arate ce ar putea vorbii oamenii înainte de ședințele de terapie de cuplu.

     Serialul merge repede, nu doar datorită episoadelor scurte ci mai degrabă scenariului bine scris și bine documentat, care leagă inspirat cele 10 întâlniri din cafenea, într-un buchet de comedie și supance menit să te facă să dai clik la următorul episod. Povestea începe și se termină fermecător, într-un recital actoricesc care nu trebuie ratat.

     In rolurile principale: Rosamund Pike, o actriță britanică de cursă  lungă care are in palmares o nominalizare la Oscar pentru rolul Ammy Dune din filmul Gone Girl și Chris O`Dowd cunoscut publicului pentru rolurile din Get Shorty sau The IT Crowd

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.