top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

Wednesday - One Man Show Jeena Ortega


Jenna Ortega

Marți seara, mare eveniment mare, Netflix lanseaza serialului Wednesday, un sequel al celebrului film Familia Addams.

Lume multa, colorata, imbracata, parfumata, youtuberi, influenceri, actori, regizori - lume buna... creme de la creme a la Edgar!

După două ore de stat în picioare, ronțăit floricele si socializat cu lumea, ma asez in sfarsit pe scaun ca sa pot vedea primul episod proiectat în Aula Politehnicii din București, intr-o sala imensa, superba, numai buna pentru asa ceva.

Wednesday este mai mult decât o continuare a unui super film. E un recital Jenna Ortega, un one man show in care tanara actrita de 20 de ani (You, The Fallout) o reînvie pe celebra Wednesday, ciudata mezina a familiei de Addams, colorând cu talentul ei un personaj emblematic al cinematografiei universale. Dacă nu ai văzut pana acum Familia Addams, baga mare și nu mai pierde timpul. O sa-ti placa.

În serial mai apar: Catherine Zeta-Jones în rolul Morticia, Gwendoline Christie ( Brienne of Tarth din Game of Thrones) cât și nabadaiosul Bălan autohton George Burcea în rolul Lurch.

Asa ca, buckle up și pregătește-te pentru o noua aventura marca Addams în compania super talentatei Jenna Ortega. Nu cred ca o sa-ti para rau.

Serialex recomanda.


Pro - Jeena Ortega, decoruri, atmosfera, personaje

Contra - Un Gomez Addams, palid si neinspirat


Wednesday

2022 - comedy, crime, family - 8.1 IMDb

Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Catherine Zeta-Jones

95 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page