top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

Emily in Paris - Un colt de rai unde m-as putea obisnui!


Viaţa curge frumos în acest serial de comedie. Pașii te poartă pe străzile capitalei Franţei unde întâlneşti numai oameni bogați, frumoşi şi deştepţi. Poti sa faci multe lucruri in Parisul lui Emily: te poti duce la evenimente de fashion, poti bea o cupă de şampanie în compania highlife-ului parizian. Te poti cățăra pe turnul Eifel sau poți urca scările din Montmartre. Te poti indrăgosti iremediabil, sau te poti juca de-a dragostea cu unul dintre miile de french lovers pe care Parisul ii are.

Aş putea spune ca viaţa oamenilor din Emily in Paris este un superlativ perpetuu în care ”raul” nu exista. Toţi oamenii sunt bogaţi sau aproape, nimeni nu se gândeşte la ziua de mâine, la copii, la gradinițe sau la factura de întreţinere. Femeile sunt foarte frumoase şi super bine îmbrăcate, bărbaţii sunt galanţi şi cuceritori, viaţa e colorată şi animată de susurul Senei. Un colţ de Rai unde aș putea sa ma obisnuiesc!

Povestea e simplă şi” atrăgătoare”. O tânără şi frumoasă angajată a unei companii de marketing din America este detaşată la nou cumpărata subsidiara din Franţa pentru a-i învăţa pe francezi cum devine treaba cu marketingul de peste ocean.

Tânăra americancă este trimisă a implementeze principiile agresivului social–media american pe malurile vechi ale Senei. Cum era de aşteptat tânăra absolventa de marketing este primită cu răceală specifică a francezilor, super reticenţi la tot ceea ce vine de peste ocean şi de aici începe serialul.

Emily în Paris este un serial light care nu lăsa nici o urmă şi nu trezeşte nici un demon interior. Are darul de a ne face să visăm la lucruri frumoase, la plimbări nesfarsite pe străzile metropolei franceze, la o ”croazieră” pe Sena cu Batou Mouche sau la o cină romantică într-unul din sutele de bistrouri pariziene. Merită văzut în orice situaţie, în special în serile în care simţim că problemele curente sunt pe cale să ne copleşească.

Serialex Recomanda.


In rolurile principale: Lily Jane Collins, fata celebrului muzician Phil Collins, pe care am mai vazut-o in The Last Tycoon sau Les Mizerables. Pentru rolul din acest serial tanara actrită a primit o nominalizare la Globul de aur pentru cea ma bună actrită intr-o comedie/muzical. Alături de ea o gasim pe Philipine Leroy Beaulieu, o veterană a serialelor franțuzesti si pe Ashley Park pe care am mai vazut-o in Tales of the City sau Nightcap.


Emily in Paris - 7.1 * IMDb


Pro: Funny, light, o poveste usoara cate iti arata cum e sa traiesti frumos intr-un oras superb

Contra: Nothing real.168 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page