top of page
  • SeriAlex

Pearson - Un "spin off" reusit al serialului Suits


     Daca iti era dor de Jessica Pearson, cel mai smecher avocat cu fusta din serialul Suits, atunci o poti revedea in  "Pearson", un spin off produs de Universal Cable Productions. Cele 10 episoade ale primului sezon (spun primul pentru ca exista zvonuri ca s-ar fi semnat deja pentru o continuare) urmareste viata celebrei avocate dupa ce a plecat de la Pearson Specter Litt, firma de avocatura  pe care o detinea  in New York, pentru a intra in jungla politica a orasului Chicago.

     Desi nu are parte de farmecul si incisivitatea lui Gabriel Mach si nici de celebritatea lui Meghan Markle, serialul Pearson se tine bine in plasa mult mai titratului Suits si dezvolta interesant o poveste cu avocati care a inceput acum 8 ani. Jessica Pearson, demonstreaza ca personajele puternice se pot desprinde usor de povestea initiala si pot urma lejer drumuri proprii. Serialul se incadreaza perfect in clasa dramelor politice gen Donovan, Scandal sau House of Cards si are cateva accente dramatice mostenite de la parinti.

     Desi nu a prins decat un 6.6 pe IMDb, Pearson are personaje interesante, e destul de alert si de bine facut si nu are mirosul pergnant de telenovela pe care la dobandit Suits in ultimele sezoane, ceea ce e de bine. E un serial despre de politica, afaceri  si despre cum merg lucrurile intr-o primarie mare cum este ce-a a orasului Chicago.

     Counselor/advisor-ul Jessica Pearson ramane la fel de fermecatoare si de incisiva, iar rolul ei este  mai misto decat in Suits. Pe alta parte, serialul pare complicat si uneori oboseste spectatorul prin abundenta de detalii mai mult sau mai putin importante. Am simtit  lipsa unui personaj masculin puternic care sa echilibreze balanta dar cred ca este mai degraba o sechela din Suits. Jessica are totusi un oponent redutabil in persoana lui Kerri Alen, avocatul primariei care este dispusa sa-i tina piept mult mai titrate partenere.

     In rolurile principale: Gina Torres (Hannibal, The Catch sau Westworld) Bethany Joy Lenz, o actrita pe care am mai vazut-o in One Three Hill, Dexter sau Colony si  Simon Kassianides un actor englez care a jucat in Agents of S.H.I.E.L.D, Suits sau Quantum of Solace.

    Serialul se poate vedea aici.

Etichete:

1.239 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page