top of page
  • SeriAlex

The Politician - Netflix lanseaza manualul de politician. Deja 4 actori de Oscar au cumparat cursul.

Daca vrei sa devii om politic atunci pregateste-te pentru ca pe 27 septembrie incepe "The Politician" un serial produs de Netflix, un fel de manual in fascicole al meseriei de politician. Pe parcursul celor 8 episoade vom fi alaturi de Payton Hobart, un student bogat care viseaza sa devina Presedintele Americii.

Dar pana la fotoliul din Biroul Oval, e cale lunga si tanarul Payton trebuie sa treaca mai intai prin furcile caudine ale celui mai complicat mediu politic: Liceul Saint Sebastian si alegerile pentru Presedentia Consiliului Elevilor. Doar ca lista aspirantilor la fotoliului de presedinte este lunga si pentru a castiga alegerile, Payton trebuie sa-si invinga adversarii din liceu fara a-si compromite imaginea si integritatea atent slefuite.

Plin de umor si de satira "Politicianul" lui Ryan Murphy (Eat, Pray Love sau American Horror Story) ofera amatorilor de cariere politice si nu numai, o imagine destul de clara a ceea ce inseamna meseria de politician si la ce trebuie sa te astepti cand te inhami la aceasta profesie.

In rolul urmasului lui Trump l-am gasit pe Ben Platt, un tanar actor pe care l-am mai vazut in Pith Perfect sau Billy Lynn's Long Halftime Walk. Alaturi de el ii gasim pe Oscarizatii Jessica Lange, Gwyneth Paltrow, Bettle Midler si Bob Balaban, patru actori de Oscar care dau culoare acestui serial de comedie.

Serialul se poate vedea incepand cu 27 septembrie pe Netflix.

35 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page