top of page
  • SeriAlex

The Loudest Voice - Russell FatMan Crowe de la Gladiator la super smecher de televiziune.

Drama | TV Mini-Series (2019– ) - 7.9* IMDb

Stars: Russell Crowe, Sienna Miller, Seth MacFarlane

Toata lumea il stie pe Russell Crowe, australianul naravas care l-a rupt in doua pe imparatul Romei intr-un meci memorabil pe arena centrala din capitala Italiei. Desi a jucat in multe filme, mister Crowe a ramas in memoria colectiva cu doua prestatii: 1. Generalul roman care a ajuns gladiator si 2. Spargator de casnicii, stampila pe care si-a luat-o atunci cand a vrajit-o pe Meg Ryan pe platourile de filmare din Proof Of Life, fapt ce a facut-o pe frumoasa blonda sa-si paraseasca sotul. Din pacate, rezultatul acestei aventuri a fost nasol atat pentru Ryan cat si pentru Crowe. Prima a divortat de actorul Denis Quaid, dupa o casnicie de ceva ani, iar Russel a ramas doar cu aroma frumoasei blonde pentru ca relatia nu a mers.

Am inceput cu aceasta poveste despre Russell Crowe pentru ca saptamanile trecute am avut placuta supriza sa ii vad numele pe afisul unul serial produs de SHO. M-am uitat la poster, m-am uitat la nume, iar m-am uitat la poster, iar la nume si parca ceva nu se potrivea. Din spatele afisului ma privea un gras cu o chelie cat aeroportul Baneasa, cu doi ochi mici, ascunsi in spatele unei perechi de ochelari care imi spuneau: amice, nu crede tot ce vezi... Sub gras statea scris cu litere mari Russell Crowe! Nu cred, mi-am zis, n-are cum...! Nu pot sa cred ca grasomega asta e Gladiatorul, Spaniolul, Generalul, Australianu - Russell Fuckin Crowe, legendarul, care acum 20 de ani rupea toate inimile femeiesti. Dar din pacate, el era...

Minunatul serial care are norocul sa-l aiba pe generic se numeste "The Loudest Voice" (Cea mai puternica voce) si este bazat pe romanul The Loudest Voice in the Room, al scriitorului Gabriel Sherman. Russel FatMan Crowe joaca rolul legendarului Roger Ailes, creatorul canalului Fox News, una dintre cele mai puternice televiziuni de stiri din lume. Recunosc, habar nu aveam cine este acest tip si nici ce a facut, mai ales ca presa de scandal nu se afla pe lista mea de preferinte. Cat despre Fox News, stiam ca este televiziunea lui Rupert Murdoch, mogului media care detine printre altele si News Corporation, al doilea mare conglomerat media din lume.

Serialul are un plot simplu, ascensiunea si decaderea acestui mare om de presa iar Russell Crowe se achita mai mult decat onorabil de acest job. Povestea e alerta si te tine pe scaun mai ales daca esti un patimas al meseriei. Este o bucata interesanta de istorie a presei, din care putem invata ca nimic nu este simplu de facut, chiar daca ai bani garla si ca e bine sa-ti faci prieteni bogati pentru ca nu se stie niciodata cand o poti pune de o televiziune!

In rolurile principale: Russell Crowe - Oscar pentru rolul din Gladiatorul, Sienna Miller, actrita americana care a fost la un pas de Globul de Aur pentru rolul din "The Girl" si Seth MacFarlane un actor specializat in seriale pe care l-am ai vazut in Oriville sau American Dad.

Serialul poate fi vazut pe HBO Go sau aici

182 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page