top of page
  • SeriAlex

Casa del Papel aka Fabrica de Bani se intoarce mai tare si mai smecher!


Odata cu sezonul doi al celui mai interesant jaf din istoria serialelor, Casa del Papel aka Fabrica de bani (Netflix) sau Money Heist (IMDb), devenea, conform unor sondaje, cel mai urmarit serial de televiziune in alta limba decat engleza, devansand productia braziliana 3%, sau drama-story-ul spaniol Las Chicas del Cable (Cable Girls). Vestea s-a dovedit de bun augur pentru gasca de la Netflix pentru ca nici nu s-au racit bine episoadele sezonului doi si au anuntat o aparitia sezonului 3.

Vestea n-a mirat pe nimeni pentru deja a devenit o obisnuita ca marile case de productie sa anunte contiunari ale serialelor inca in functiune. Desi toate serialele vor sa aiba o viata mai lunga, nu toate sunt norocoase si multe dintre continuarile anuntate cu surle si trambite nu mai apar niciodata. Cel mai recent a fost cazul lui Swamp Thing, un serial din tolba celor de la DC Universe care, desi i-a fost anuntata o continuare, a cazut in groapa visurilor neimplinite.

Casa Del Papel sau pe romaneste Fabrica de Bani, a tras lozul castigator pentru ca Netflixman-ii s-au tinut de cuvant. Oamenii s-au pus pe treaba; si-au ascutit creioanele, au scris scenariul, au filmat scenele si au legat toata munca asta intr-un sezon nou nout care a vazut lumina televizoarelor pe 19 iulie a.c.

Asa ca, stati pe la casele voastre si faceti provizii de floricele. Aveți de urmarit un nou jaf in stilul Ocean Eleven aka Casa Del Papel (Fabrica de Bani)

Serialul se poate vedea pe Netflix.

215 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page