top of page
SeriAlex

When They See Us - Un caz halucinat, o poveste dura si periculos de adevarata!

Biography, Drama, History | TV Mini-Series (2019– ) - 9.1IMDb

Stars: Asante Blackk, Caleel Harris, Ethan Herisse

   Mi-a fost foarte greu sa ma hotaresc daca pun acest serial pe blog... Povestea acestei mini serii este lipsita, în esență, de strălucirea cinematografica cu care suntem obisnuiti dar are parte are o doza uriașă de dramatism care nu poate fi trecuta cu vederea.

     Povestea este uluitoare si te gândești ca asa ceva nu se poate intampla într.o societate civilizata și totuși, din păcate s-a întâmplat chiar în  tara cu cele mai mari pretenții in materie de human rights and stuff.

     Într-un parc din New York o femeie este agresata violent și ajunge la un pas de moarte. În aceiasi locatie, un grup de tineri ies seara la o partida de distracție & fun. Cele doua evenimente se suprapun și politistii trag concluzia ca autorii agresiunii extreme, sunt chiar tinerii petrecăreți dar cum nu au probe solide, ei încep un război de intimidare a pustilor în încercarea de a obtine o declaratie si de a rezolva cât mai repede un caz complicat. Mai mult de atat, opinia publica se inflamează și de aici pana la un linșaj mediatic nu mai este decât un pas.

     When they see us este povestea acestor evenimente tragice care au schimbat  total, viata a 5 tineri nevinovati. 

     Mini seria are 4 episoade care se pot vedea lejer intr-un mini binge insa atentie, nu e o poveste de sambata seara si nici macar de weeked decat daca ploua rau si nu ai unde sa iesi din casa. E dura si e periculos de adevarata.

     Se poate vedea pe Netflix

216 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page