top of page
  • SeriAlex

Cobra Kai se intoarce cu un nou sezon! Fanii lui Karate Kid au insa un motiv de ingrijorare. Ceva ra

Daca ti-a placut Karate Kid cand ai fost mic inseamna ca deja ai vazut Cobra Kai, sequel-ul filmului de acum 175 de ani. Daca inca ai ramas fan Karate Kid dupa ce ai vazut continuarea de anul trecut, atunci inseamna ca esti suporter adevarat si Youtube ti-a facut un cadou special - Cobra Kai 2.

Sezonul 2 a pornit ezitant si dupa primele trei episoade l-am regasit Daniel La Russo la fel de mameluc si de looser ca in primul sezon si pe Johnny Lawrence mai smecher, mai charsimatic si mai bun karate-actor decat Cocorul imbalsamat LaRusso. Dintre cei doi, il prefer cu ochii inchisi pe blondul karatist si daca as fi gagica m-as combina cu el. E mult mai macho si desi are vreo 50 de ani inca fierbe sangele in el.

In sezonul 2, actiunea i-a proportii catastrofice, Lesinat de oftica ca elevul lui a luat bataie la sfarsitul primului sezon, LaRusso, isi face si el un Dojo numit inteligent Miyagi-Do si incepe sa-l antreneze pe Robby Keane, nimeni altul decat baiatul dusmanului sau de moarte Johnny Lawrence. Pe partea cealalta, Cobra Kai Lawrence primeste vizita fostului sensei si dupa o bataie intre bosorogi care a durat maxim 3 minute, ceva intunecat se contureaza la orizont.

Mai departe, avem acelasi amestec de caterinka americana, muzica anilor 80 si pilde parintesti despre karate si onoare. Serialul merge pe reteta din primul sezon dar parca telenovelizarea este mai pronuntata. Sper sa nu o tina asa pana la sfarsit.

N-am reusit sa inteleg de unde si pana unde a impuscat Cobra Kai o nota asa de mare pe IMDb. Cum s-au gandit cei de la baza de date sa blagosloveasca aceasta productie cu o nota (8.9) la care seriale mult, dar muult mai bune nici nu viseaza. Sa ma bata mama serialelor daca eu inteleg.

Etichete:

55 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page