top of page
  • SeriAlex

In the dark - In sfarsit, o comedie black misto!

Comedy, Drama | TV Series (2019– ) - 7.1*IMDb

Stars: Perry Mattfeld, Brooke Markham, Keston John

Rar se intampla sa ma prinda un serial de la primul episod. De obicei am nevoie de 2 sau 3 ca sa-mi dau seama daca intalnirea o sa fie una de bun augur sau o sa ne pierdem vremea amandoi.

Cu "In the dark" a fost altfel. Auzisem de el si de povestea fetei oarbe si asteptam sa apara, curios sa vad daca numele (care mi se pare foarte misto) o sa justifice efortul si timpul sau o sa vad o alta clona Daredevill mai mult sau mai putin reusita.

Povestea se invarte in jurul lui Murphy, o tanara care si-a pierdut vederea cand era mica si care isi traieste viata intr-un carusel animat de bautura, tigari si ocassional sex. Singurii ei prieteni sunt: cainele Covrig (Pretzel) si Tyson, un tanar de culoare in varsta de 17 ani care vinde droguri intr-un gang. Pe cei doi ii uneste o prietenie pe care nimeni nu o intelege si asta o determina pe Murphy sa alerteze politia atunci cand descopera un cadavru despre care crede ca este al lui Tyson. Doar ca politia nu a gasit nimic, nu exista nici o urma ca tanarul ar fi disparut, familia pustiului nu a reclamat vreun incident si in afara de tanara oarba, nimeni nu crede ca Tyson este in pericol. Si totusi, al cui este cadavrul?

Ca sa nu o lungesc, "In the dark" m-a cucerit din prima. Povestea, umorul negru, mirosul de serial politist bun si in special Perry Mattfeld aka Murphy, ma fac sa risc si sa recomand acest serial de la primul episod.

In rolurile principale: Perry Mattfeld pe care am mai vazut-o in Shameless si in Homecoming, Brooke Markham - Cassandra sau Foursome si Keston John, nimeni altul decat Uzo din The Good Place.

Serialul se poate vedea aici

Etichete:

330 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page