top of page
  • SeriAlex

Russian Doll (Matrioska) - Serialul cu cel mai misto final!

Comedy, Drama, Mystery | TV Series (2019– ) - 8.0* IMDb

Stars: Natasha Lyonne, Charlie Barnett, Greta Lee

M-am apucat de Matrioska mai mult de nevoie decat de drag. Nu stiam actorii, habar n-auzisem de Natasha Lyonne iar ideea serialului o mai intalnisem in filmul Groundhog Day cu Bill Muray in rolul principal. Ce putea sa fie diferit?

Matrioska pleaca de la o idee simpla: O cucoana moare si invie in acelasi loc, fiind obligata sa retraisca aceasta experienta bizara de n-spe mii de ori. Evenimentul straniu se intampla in toaleta unei petreceri plina de personaje ciudate care croseteaza impreuna un evantai de actiuni ce conduc implacabil catre acelasi final. Femeia moare dar se trezeste la viata "over and over again" intr-un inexplicabil carusel al timpului.

Primele doua episoade le-am vazut din curiozitate dupa care serialul a cotit elegant catre meleaguri necunoscute mie. Ceea ce se vroia un remake Groundhog Day se transforma intr-o poveste fantastica in care m-am trezit prins si din care nu am iesit decat la final, ametit si bulversat, bantuit de intrebarea: What the fuck is that!?! Ce s-a intamplat, de unde au scos finalul asta?

Cat despre Natasha Lyonne actrita din rolul pricipal nu pot spune decat atat: a jucat extraordinar! Evident ca m-am apucat sa o stalkaresc aprig pe net ca sa vad de unde a aparut femeie asta pentru ca ce a facut ea nu este la indemana oricarui ageamiu in actorie iar partitura, desi pare facila, ascunde in spate o compozitie greu de dus chiar si de catre actorii mari. Repet, super tare personajul, super misto actrita, super bun serialul. Iar finalul, repet naucitor de misto.

Recomand cu toata inima.

Serialul poate fi vazut pe Netflix sau aici

326 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page