top of page
  • SeriAlex

Turn Up Charlie - Idris Elba, cut the crap and wake up!

Comedy | TV Series (2019– ) - 7.3*IMDb

Stars: Idris Elba, Piper Perabo, Frankie Hervey

Si cat de mult imi placea de Idris Elba... Si cat de tare a fost in Luther sau in The Wire... Sa mor daca stiu ce Doamne se intampla cu unii actori super tari care ajung sa accepte niste roluri de te doare capul. Il loc sa-si doreasca sa creasca in cariera, sa-si dezvolte talentul si sa arate publicului laturi noi ale personalitatii lor artistice, aleg partituri slabe in productii usoare din motive care, sincer, imi scapa. Sa fie banii, sa fie o perioada e relaxare, sa fie cheful...? Habar n-am ce-i mana in lupta pe acest actori deosebit de talentati care isi pun singuri cariera sub lupa mediocritatii.

Serialul Turn Up Charlie este o comedie englezeasca in care Idris Elba joaca rolul unui DJ sarac care nu reuseste sa-si faca meseria din motve de varsta si perioada de expirare. Impins de facturi si de nevoi, DJ Charlie Ayo ajunge sa fie baby sitter la o pustoiaca de 11 ani mega fitozasa si super enervanta. Evident ca cei doi nu se inteleg dar ajung pana la urma sa se imprieteneasca intr-un cliseu pe care l-a incercat si Arnold Schwarzenegger in Kinder Garden Cop.

Nici nu stiu daca sa recomand sau nu, acest serial... As face-o pentru Idris Elba pentru ca este un actor deosebit de talentat si n-as face-o pentru pentru ca este o comedie cam slabuta si neprietenoasa.

Etichete:

25 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page