top of page
  • SeriAlex

The enemy within - Let`s catch the motherfucker!

Drama | TV Series (2019– ) - 6.8*IMDb

Stars: Jennifer Carpenter, Morris Chestnut, Cassandra Freeman

Serialul celor de la NBC se vrea un action/spy creat dupa modelul 24 sau Jack Ryan. Avem un operativ CIA care a fraternizat cu inamicul si a fost prins si mai avem un agent FBI nervos, hotarat sa captureze un terorist international care a aruncat in aer o cladire in care au murit 16 oameni.

Ca sa-l prinda pe nemernic, nervosul FBI o scoate din inchisoare pe tradatoarea CIA si ii ofera pipa pacii cu conditia sa-i spuna cum sa-l gaseasca pe teroristul cu bomba.

Filmul pare misto si are toate sansele sa te agate cu conditia sa nu fii vreun maniac al detaliilor si sa cauti impatimit, acul in carul cu fan. Povestea se leaga incet si pe undeva pe alocuri, simt miros de lacrimi in ochi si batiste ude. Am totusi senzatia ca serialul a luat-o inainte si s-a dat prea mult din casa, finalul primului episod dezvaluind mult prea repede un lucru care parca spulbera suspance-ul intregului serial. Scenariu e bun si te prinde iar actorii sunt bine gasiti. E un serial fara prea multe pretentii care merita urmarit.

In rolurile principale ii gasim pe: Jennifer Carpenter pe care o stim din Dexter sau Limitles, Morris Chestnut pe care l-a mai vazut in Legends alaturi de SeanBean si Cassandra Freeman, o actrita de culoare pe care am mai vazut-o in Luke Cage

Serialul se poate vedea aici

105 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page