top of page
  • SeriAlex

Kidding - O comedie cu regele comediei!

Comedy, Drama | TV Series (2018– ) - 7.4*IMDb

Stars: Jim Carrey, Frank Langella, Judy Greer

Aventura lui Jim Carrey prin lumea serialelor este abia la inceput, Ace Ventura a mai aparut in The Duck Factory (1984) si in Living Color (1990), ambele seriale reusind sa castige la un moment dat, cateva premii Emmy. Din 1994 si pana acum, Jim Carrey s-a dedicat exclusiv filmelor de lung metraj, The Kidding fiind primul serial in care joaca, dupa 25 de ani de pauza.

Mr Pikles, un indragit producator de emisiuni pentru copii, un om iubit de toti pentru bunatatea lui, descopera ca familia lui incepe sa aiba probleme majore pe care el nu reuseste sa le rezolve. Lucrul asta dar si altele il fac pe Mr Pickles sa-si piarda incet incet mintile intr-un proces indelungat, haios si trist in acelasi timp!

Kidding este un serial de comedie cu Jim Carrey in rolul principal. Departe de a fi cel mai bun film al actorului canadian, Kidding a reusit sa adune doua Nominalizari la Globul de Aur pentru cea mai buna comedie si cel mai bun actor intr-o comedie.

In rolurile principale Jim Carrey (Ace Ventura, Truman Show ), Frank Langella (Nixon, The Americans) si Judy Greer, o actrita mai putin cunoscuta pe care am mai vazut-o in Ant-Man sau Jurrasic World.

Serialul se poate vedea pe HBO sau aici

Etichete:

69 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page